reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie jakiś tydzień przed moim pozytywnym testem też śniły się pozytywne testy [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To dobrze wróży, bo następne testowanie za tydzień [emoji23]

reklama
Kurde alescie mi smska narobily.. ja dzisiaj naleśniki z dzemem ale ciasto wyszło za jajeczno-slone i upieklam do końca na jutro zostawię to zrobie na słono
Poratowalam sie kremem z białych warzyw i lodami:p

9ewnqqmzi7le71mi.png

Zainteresował mnie ten krem z białych warzyw [emoji179] co to ? Jak to robić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wam powiem, że u mnie prorokiem to była Pani która zapisywała mnie w enel medzie na badanie. Bo miałam się zapisać na usg transwaginalne kontrolnie a ona zapisała mnie przez pomyłkę (nibi to samo badanie ale o innej nazwie) na „ usg echo serca płodu” [emoji23] i tym sposobem na 25 mam wizytę która wykorzystam w słusznym celu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ten seks na zawołanie wtedy kiedy owula powiem Wam jest dla mnie straszny . Tzn fajnie jest zawsze ale wole spontanicznie znienacka a nie dawaj stary bo jajoooooo czeka ! [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój dzisiaj rano powiedział że sprzęt nie działa, no ale ostatecznie dał radę. No to straszne, tak na zawołanie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry