Obserwuje jej starania i mocno kibicujeU Mai Staśko kolejny transfer, kolejne emocje. Fajnie, że pokazuje jak to jest na prawdę… testy, beta. Wielkie z Nas też tak przeżywa i dobrze że jest taka „reprezentacja”.
reklama
Lilli2
Fanka BB :)
To młodzi ludzie!36 mamy w tym roku
Rozmawiamy i on cały czas mówi że boi się że będzie chore itp Nie wiem skąd te czarne myśli. Równie dobrze jutro ja mogę się dowiedzieć że jestem chora lub on. To przecież nie koniec świata.
No nic. Nie będę naciskać. Może faktycznie więcej czasu potrzebuje. Tylko szkoda że mijają kolejne miesiące.
olka11135
Cześć dziewczyny. Gratulacje 2 kresek
Jestem chora, czuję się okropnie. W dodatku chyba pms wjechał i to bardzo. Ale do okresu ponad tydzień...
W związku z tym mam pytanie. Czy jest możliwe że długość cyklu jest dłuższa gdy owulacja jest z jednego jajnika a krótsza gdy jest z drugiego? Nigdy w życiu o czymś takim nie słyszałam, ale 2 miesiące temu miałam krótszy cykl o 3 dni i nie zdążyłam zatestować, i wydaje mi się że teraz też okres przyjdzie wcześniej. Czy to możliwe czy to totalna brednia?
Ogólnie owulacja zawsze może się przesunąć. Nie wiązałabym tego raczej z konkretnym jajnikiem. Bardziej po prostu z różnymi czynnikami
olka11135
Ja nigdy nie robiłam nic poza prenatalnymi i pappą ale jakbym była teraz w ciąży to bym nifty zrobiła dla spokoju.
Mi nifty spokoju by nie dały, robiłam amnio bo miałam pośrednie ryzyko i chciałam sprawdzic, ale robić kolejne badanie statystyczne to nie dla mnie, wolałam pewność 100% co do tej trisomii
Tylko ani nifty ani amniopunkcja nie wyleczy dziecka. A jak rozumiem tu nie wchodzi w grę terminacja ciąży więc jakby rozumiem, że dla niego to nie jest "uspokojenie"
Lilli2
Też mi się dziś wyświetliła pierwszy raz trafiłam na jej profil. Obejrzałam filmiki i stwierdziłam, że ja to jednak mało przeżywałam całą procedurę.U Mai Staśko kolejny transfer, kolejne emocje. Fajnie, że pokazuje jak to jest na prawdę… testy, beta. Wielkie z Nas też tak przeżywa i dobrze że jest taka „reprezentacja”.
MamaR
Tak dokładnie. Ja na amniopunkcję bym się nie zgodziła bo jednak jest niewielkie ryzyko poronienia. Od początku starań liczymy się z tym że jak będzie chore to i tak go urodzę. Na szczęście mamy trójkę zdrowych dzieci :-)Tylko ani nifty ani amniopunkcja nie wyleczy dziecka. A jak rozumiem tu nie wchodzi w grę terminacja ciąży więc jakby rozumiem, że dla niego to nie jest "uspokojenie"
No jeśli nie wchodzi to tak, rozumiem obawy.Tylko ani nifty ani amniopunkcja nie wyleczy dziecka. A jak rozumiem tu nie wchodzi w grę terminacja ciąży więc jakby rozumiem, że dla niego to nie jest "uspokojenie"
MamaR
Nowy cykl nowe szanse Ja się cieszę jak przychodzi wcześniej bo wtedy wcześniej można się starać a nie moje cykle po 34 dniA ja chyba okres dostałam jakieś plamienie lekkie się zaczęło
reklama
Oczywiście jak ja postanowiłam zacząć starania to się cały cykl zj...ł! Teraz to już kompletnie nie wiem co i jak...bo ja zawsze miałam cykle 30-32 dniNowy cykl nowe szanse Ja się cieszę jak przychodzi wcześniej bo wtedy wcześniej można się starać a nie moje cykle po 34 dni