reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
MotylkowaOna znam to doskonale. Ale lepiej miec to za sobą i albo cieszyć sie, albo nie przedłużać niepotrzebnie cyklu. Ja jak sie zafisiuje to i 40 dni kiedys nie dostałam. Zabetowałam i okres przyszedł w nocy :O potęga umysłu jest niedoopisania :O

Trzymam kciuki za pozytywny wynik.

Ja jutro idę na podgląd czy choć 1 z 3 pęcherzyków pękł. Chociąz na nic nie liczę. Jakieś giganty mi porosły w tym cyklu 23 i 28 mm. Macie jakieś doświadczenia z takimi pęcherzykami dużymi ? jest szansa na ciąże ?

reklama
Kolekcjonerka mnie tez nawiedziła @ w czerwcu w dniu wyjazdu z Grecji.Jakby już 1 dnia nie mogła poczekać.U mnie kończy sie 6 cykl starań.Za parę dni sie okaże.
Miałam w planach testować 26 dc, czyli we wtorek.Teraz się zastanawiam bo mam wtedy rocznicę ślubu i jak zobaczę 1 kreskę rano to mi smutno będzie cały dzień.Cykle ostatnio mam 26-dniowe.Powiedzialam juz mezowi ze jak teraz nie zaszlam to nastepny cykl jest nasz.Będę sobie wmawiać ze jestem mega plodna i na pewno moje ciało jest otwarte na nowe zycie.Koniec z dolowaniem.Mój m sie wczoraj przyznał ze bierze witaminy już od 5 miesiecy zeby wzmocnić nasienie. Od jutra mam 2 tyg.urlopu więc też wyluzuje.

Do Ciebie przyszła w dniu odlotu a do mnie pierwszego dnia, więc w sumie połowę wyjazdu miałam @, a że nie stosuję tamponów to pierwszą kąpiel w morzu i basenie zaliczyłam dopiero 4 dnia urlopu:/

Do góry