reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
MotylkowaOna znam to doskonale. Ale lepiej miec to za sobą i albo cieszyć sie, albo nie przedłużać niepotrzebnie cyklu. Ja jak sie zafisiuje to i 40 dni kiedys nie dostałam. Zabetowałam i okres przyszedł w nocy :O potęga umysłu jest niedoopisania :O

Trzymam kciuki za pozytywny wynik.

Ja jutro idę na podgląd czy choć 1 z 3 pęcherzyków pękł. Chociąz na nic nie liczę. Jakieś giganty mi porosły w tym cyklu 23 i 28 mm. Macie jakieś doświadczenia z takimi pęcherzykami dużymi ? jest szansa na ciąże ?

reklama
Kolekcjonerka mnie tez nawiedziła @ w czerwcu w dniu wyjazdu z Grecji.Jakby już 1 dnia nie mogła poczekać.U mnie kończy sie 6 cykl starań.Za parę dni sie okaże.
Miałam w planach testować 26 dc, czyli we wtorek.Teraz się zastanawiam bo mam wtedy rocznicę ślubu i jak zobaczę 1 kreskę rano to mi smutno będzie cały dzień.Cykle ostatnio mam 26-dniowe.Powiedzialam juz mezowi ze jak teraz nie zaszlam to nastepny cykl jest nasz.Będę sobie wmawiać ze jestem mega plodna i na pewno moje ciało jest otwarte na nowe zycie.Koniec z dolowaniem.Mój m sie wczoraj przyznał ze bierze witaminy już od 5 miesiecy zeby wzmocnić nasienie. Od jutra mam 2 tyg.urlopu więc też wyluzuje.

Do Ciebie przyszła w dniu odlotu a do mnie pierwszego dnia, więc w sumie połowę wyjazdu miałam @, a że nie stosuję tamponów to pierwszą kąpiel w morzu i basenie zaliczyłam dopiero 4 dnia urlopu:/

Do góry