reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć dziewczyny
smilie1.gif

dzisiaj o 15.00 wróciłam z Grecji
smilie1.gif

było wspaniale! wypoczęliśmy, grzało nas słonko, jedzonko było pyszne, alko pod dostatkiem, baseny, zumba, cudne czyste cieplutkie morze, jazda quadami itp
smilie1.gif

Olcia miała towarzystwo, my także, więc jesteśmy mega zadowoleni i oczywiście opaleni
smilie1.gif

@ przyszła w dniu wylotu właśnie 2.07, jednak nie udało się - zaczęłam 2 cykl starań. Sobota i niedziela była ciężka, troszkę mi smutno było, ale wiem, że wkrótce do mnie też przyjdzie szczęście
smilie1.gif

Ale biorę się w garść - uszy do góry, cycki do przodu i za kilka dni zaczynamy staranka:biggrin2:
Mam jeszcze tydzień urlopu, więc chwila dla mnie w domu, na działce zanim wrócę całkowicie do rzeczywistości w pracy.

Fabimama podaję nowe dane:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1/08
kolekcjonerka witaj z powrotem :) Prowadzę teraz tabelkę na czas nieobecności Fabimamy więc zaraz Cię zaktualizuję. Może ten cykl będzie Wasz, bo zrelaksowani i wypoczęci jesteście. Trzymam kciuki :)

reklama
Fabimama - dopiero doczytałam bo nadrabiam zaległości:( słów brakuje..........:*:*:*:*:*

eveee, siwa84
- dziękuję:*

wogóle to ściskam &&&&&&&&&& za wszystkie staraczki, gratuluję nowych fasolek i witam nowe koleżanki:p

Lux jak smarujesz to szybko zejdzie. Ja w drugiej ciąży non stop miałam opryszczkę, akurat sezon jesienno zimowy był, na szczęście wszystko o było.

Caltha szoda że @ przyszła :( Mam nadzieję że za ilka miesięcy wrócisz do nas z radosną nowiną labo wrócisz pełna sił i optymizmu do nowych staranek ;)

Agnesis podoba mi się twój opis pod suwaczkiem...

Rany jak mnie cyce swędzą, nie mogę wyrobić dzisiaj :/ a tego okresu nadal brak, na dodatek coś się jeszcze przypałętało, jakieś brzydkie upławy. Fuck :(

Kolekcjonerka mnie tez nawiedziła @ w czerwcu w dniu wyjazdu z Grecji.Jakby już 1 dnia nie mogła poczekać.U mnie kończy sie 6 cykl starań.Za parę dni sie okaże.
Miałam w planach testować 26 dc, czyli we wtorek.Teraz się zastanawiam bo mam wtedy rocznicę ślubu i jak zobaczę 1 kreskę rano to mi smutno będzie cały dzień.Cykle ostatnio mam 26-dniowe.Powiedzialam juz mezowi ze jak teraz nie zaszlam to nastepny cykl jest nasz.Będę sobie wmawiać ze jestem mega plodna i na pewno moje ciało jest otwarte na nowe zycie.Koniec z dolowaniem.Mój m sie wczoraj przyznał ze bierze witaminy już od 5 miesiecy zeby wzmocnić nasienie. Od jutra mam 2 tyg.urlopu więc też wyluzuje.

dobry, rosol sie gotuje a ja ide dalej prac, wczoraj do nocy trzy pralki poszly a dzis reszta a potem jedziemy do rodzicow i mojej malej bratanicy

Cześć dziewczyny
Ja dziś kończę urlop i wracam do domu, już się cieszę bo stesknilam się za R.
U mnie @ brak jak narazie ale czekam cierpliwie :)

LUX ja też mialam opryszczke w ciąży ale jakoś szybko przeszła) :)
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry