reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny jak to jest z śluzem po zapłodnieniu? Warto go obserwować tzn. czy zmienia się jeżeli coś jest na rzeczy? Trochę się martwię, bo nie miałam w tym cyklu w ogóle śluzu płodnego (przezroczystego i rozciągliwego). Wczoraj pojawił się biały i lekko grudkowaty i nie wiem czy coś się dzieje czy to jakaś infekcja. Chociaż z drugiej strony nic mnie nie szczypie ani nie boli. Zastanawiam się czy umawiać się do gina czy czekać na termin @ i robić test.

Lepiej poczekać do @, jak przyjdzie to zawsze po można iść do giną po leki jakby to byka infekcja, a może akurat okaże się że to ciąża :)

reklama
Ja też bym czekała do terminu :)
Lux mi sie ostatnio też sniły trojaczki ;) tyle, że poszłam na usg a tam 3 pikające serca <3 to było takie realistyczne, że szok. A dziś na bank usłysze, że zaden z 3 pęcherzyków nie pękł :O moge sie założyc, czuje jakiegoś wielkiego gnojka po prawej str jak mnie kłuje co jakiś czas. Nawet chyba mi sie sniło, że mnie tak boli czy cos, rano sama nie wiedziałam, czy to sen czy jawa ;O
A co do sluzu to ja u siebie widze nawet 4 dni przed owu plodny tylko jak jestem na clo to zupelnie mi plodny zanika, nie widze nic a nic.

Ja też bym czekała do terminu :)
Lux mi sie ostatnio też sniły trojaczki ;) tyle, że poszłam na usg a tam 3 pikające serca <3 to było takie realistyczne, że szok. A dziś na bank usłysze, że zaden z 3 pęcherzyków nie pękł :O moge sie założyc, czuje jakiegoś wielkiego gnojka po prawej str jak mnie kłuje co jakiś czas. Nawet chyba mi sie sniło, że mnie tak boli czy cos, rano sama nie wiedziałam, czy to sen czy jawa ;O
A co do sluzu to ja u siebie widze nawet 4 dni przed owu plodny tylko jak jestem na clo to zupelnie mi plodny zanika, nie widze nic a nic.
ja mam przeciwienstwa snow zawsze i tak mysle kto mi sie w koncu pokaze na usg w srode :D trzymam kciuki by pecherzyki pekly :*

Cześć.jestem Zuza. Staramy się z przyszłym mężem już. Mam synka i chcemy mieć kolejne dziecko.
niestety nie wiem jak mam liczyć dni cyklu bo dwa miesiące temu odstawilam tabletki. Pierwszy cykl trwał 41 dni. A teraz policzyłem jako 28.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz srode bedziesz wiedziała ? ale super. a co kogo czekasz czy Ci obojetnie ?
Dzięki, dam znac ;) jesli chociaz 1 to jest nadzieja :)
szczerze? ciaza to nie sklep z zabawkami i nie wybiore se plci, Bog dal to niech i Bog zdecyduje o plci, choc ja czuje corke a moj syna :) na ostatnim usg wygladalo na siusiaka, ale mogla to byc pepowina lub wargi wiec wiesz :D

Czesc dziewczyny...
Czy eam tez tak sie dzis nic nie chce??? Ja mam jakis kiepski dzien. Obudzilam sie z bolacym gardlem i katarem- spodziewalam sie tego bo moje chlopaki smarkaja od srody.
Przez to zapomnialam pojsc na badanie prolaktyny.. jutro ostatnia szansa...bo juz 5dc.
Nie mam na nic sily. Najchetniej bym w domu siedziala i patrzyla w sufit:(:(:(

reklama
Mi się nic nie chce, czuję się taka senna, że mogłabym zasnąć w pracy na krześle :/
Duszno na dworze, klima chodzi, zaraz mi głowa pęknie od tego szumu.

Do góry