reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux ja 3 razy miałam to gowno w ciąży.Ale też wcześniej przed ciaza ja miałam.Po porodzie na oddziale polozne pytaly się czy to miałam bo wirus może uszkodzić słuch dziecka.Ale to chyba jest w przypadku jak pierwszy raz zachoruje się na nią w ciazy.

reklama
Hej dziewczyny ;) tez staramy się z mężem o dzidzie juz 2 lata. W styczniu zaszłam w ciąze, ale w marcu okazało się, że ciąża obumarla w 6 tyg... zabieg łyżeczkowania miałam.
Teraz znów próbujemy :) zobaczymy co czas pokaże... :)
Kochane czy Wy podajecie kwas foliowy waszym partnerom?

Hej dziewczyny ;) tez staramy się z mężem o dzidzie juz 2 lata. W styczniu zaszłam w ciąze, ale w marcu okazało się, że ciąża obumarla w 6 tyg... zabieg łyżeczkowania miałam.
Powodzenia! Trzymam kciuki za szybkie zajście i zdrową ciążę. [emoji4]

Hej, powodzenia!! Duzo nas tu z podobna historia. Kwas foliowy moj M brał długo, ale teraz bierze juz suplement diety Profertil i tam juz jest kwas.

Witaj Nevka :) Życzę owocnych starań. Jeśli chcesz znaleźć się w naszej wątkowej tabelce podaj proszę (Nick-wiek-imię-Cykl-data@).

cześć dziewczyny
smilie1.gif

dzisiaj o 15.00 wróciłam z Grecji
smilie1.gif

było wspaniale! wypoczęliśmy, grzało nas słonko, jedzonko było pyszne, alko pod dostatkiem, baseny, zumba, cudne czyste cieplutkie morze, jazda quadami itp
smilie1.gif

Olcia miała towarzystwo, my także, więc jesteśmy mega zadowoleni i oczywiście opaleni
smilie1.gif

@ przyszła w dniu wylotu właśnie 2.07, jednak nie udało się - zaczęłam 2 cykl starań. Sobota i niedziela była ciężka, troszkę mi smutno było, ale wiem, że wkrótce do mnie też przyjdzie szczęście
smilie1.gif

Ale biorę się w garść - uszy do góry, cycki do przodu i za kilka dni zaczynamy staranka:biggrin2:
Mam jeszcze tydzień urlopu, więc chwila dla mnie w domu, na działce zanim wrócę całkowicie do rzeczywistości w pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
smilie1.gif

dzisiaj o 15.00 wróciłam z Grecji
smilie1.gif

było wspaniale! wypoczęliśmy, grzało nas słonko, jedzonko było pyszne, alko pod dostatkiem, baseny, zumba, cudne czyste cieplutkie morze, jazda quadami itp
smilie1.gif

Olcia miała towarzystwo, my także, więc jesteśmy mega zadowoleni i oczywiście opaleni
smilie1.gif

@ przyszła w dniu wylotu właśnie 2.07, jednak nie udało się - zaczęłam 2 cykl starań. Sobota i niedziela była ciężka, troszkę mi smutno było, ale wiem, że wkrótce do mnie też przyjdzie szczęście
smilie1.gif

Ale biorę się w garść - uszy do góry, cycki do przodu i za kilka dni zaczynamy staranka:biggrin2:
Mam jeszcze tydzień urlopu, więc chwila dla mnie w domu, na działce zanim wrócę całkowicie do rzeczywistości w pracy.

Fabimama podaję nowe dane:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1/08
No to kciuki za ten cykl! &&&&

Do góry