reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A tak swoją drogą myślę teraz o ewentualnym zagnieżdżeniu. Mój ginekolog baaaardzo mało mówi i ciężko cokolwiek od niego wyciągnąć. Mój okres trwa 3 dni i jest bardzo skąpy, 3 dnia to już praktycznie nawet nie musiałabym zmieniać tamponów. Myślicie, że endometrium może być bardzo cienkie co będzie skutkować niepowodzeniem w zagnieżdżeniu?

reklama
A tak swoją drogą myślę teraz o ewentualnym zagnieżdżeniu. Mój ginekolog baaaardzo mało mówi i ciężko cokolwiek od niego wyciągnąć. Mój okres trwa 3 dni i jest bardzo skąpy, 3 dnia to już praktycznie nawet nie musiałabym zmieniać tamponów. Myślicie, że endometrium może być bardzo cienkie co będzie skutkować niepowodzeniem w zagnieżdżeniu?

Teoretycznie tak
Nie pamiętam już. Musiałabym sprawdzić ale chyba takie poniżej 7mm jest np dyskwalifikacja przy in vitro.

Ale najlepsze to chyba takie koło 10 - nie za cienkie, nie za grube

Hej dziewczyny, Zrobiłam dziś test
Jestem 10 dpo i nic biało. Myślałam że coś będzie już widać :/ ale nic kilka dni temu miałam takie boleści brzucha jak na okres. Pisałam wam ze pms wjeżdża. A tu nic. Brzuch przestał boleć i byłoby na tyle.

Hej dziewczyny, Zrobiłam dziś test
Jestem 10 dpo i nic biało. Myślałam że coś będzie już widać :/ ale nic kilka dni temu miałam takie boleści brzucha jak na okres. Pisałam wam ze pms wjeżdża. A tu nic. Brzuch przestał boleć i byłoby na tyle.
Ja bym jeszcze kilka dni poczekała. U mnie pms wjechał na pełnej i nie puszcza 🫣

Dawać mi tu kolejne kreski, przecież sama nie będę siedzieć 🤪
Ja już się uzależniłam od tych kalendarzyków, aplikacji, testów owulacyjnych itd. Aż dziwnie by było jakby się udało i nie musiałabym z tego korzystać 😅 Jutro mam wizytę u ginekologa, teoretycznie dzisiaj powinna być owulacja. Myślisz, że jeśli do niej doszło to będzie w stanie to zobaczyć i mi powiedzieć?

reklama
Ja już się uzależniłam od tych kalendarzyków, aplikacji, testów owulacyjnych itd. Aż dziwnie by było jakby się udało i nie musiałabym z tego korzystać 😅 Jutro mam wizytę u ginekologa, teoretycznie dzisiaj powinna być owulacja. Myślisz, że jeśli do niej doszło to będzie w stanie to zobaczyć i mi powiedzieć?
Tak😀 i dasz nam znać 😍

reklama
Do góry