reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka to źle zrozumiałam.Współczuję Ci małpy na wyjeździe.Przekichane.Ja też nie używam tamponow ale ostatniego dnia sobie zaaplikowalam ale jakos nie umialam sie kompac.Czulam dyskomfort.Tyle co bylam w stroju i do ud sie pomoczylam.

reklama
Eh... Moze mi ktoras z Was pow jak to jest? Jedna moja koleżankę zdradzil facet kilka razy wie ona o tym za pierwszym razem wogole zachowała się jakby nic sie nie stało. Później on. Ja zostawił wyszly takie rzeczy ze ... A teraz znów ona z nim jest. Wczoraj zas druga koleżanka odkryla ze jej facet ma konto na zbiorniku... Maja syna 6 lat. Znalazła smsy. On nie wracs po 2 dni i nie odbiera. Osoba z nr okazala sir kobieta. Pow jej wszystko. Ze sie bzykali. Ze zapraszal ja na mazury gdzie swojej zony nie. On twierdzi ze ona klamie i nic sobie z tego nie robi. ***** przepraszam sam fakt ze mial takie
Konto :/.ona mu pewnie wybaczy... Co ja mam zrobić w takiej sytuacji? Wiem ze to kwestia czasu aby on znow to zrobił. Co te baby maja w głowie? Jak mozna to wybaczyc

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia ja bym się w to nie mieszala..
Padam na twarz, niemaz robi remont łazienki. Do tego rozpadła nam się szafa, wydatków końca nie widać.. Ehh

Koniec urlopu, jutro już do pracy. I jak żyć?

mialam sen-snilo mi sie, ze urodzilam trojaczki, najpierw wyszla corcia, potem dwoch chlopcow i kuzwa nie dosc, ze szok, skad trojaczki to jeszcze wszystkie trzy czarnoskore :D ja to mam łeb zryty

Dziewczyny jak to jest z śluzem po zapłodnieniu? Warto go obserwować tzn. czy zmienia się jeżeli coś jest na rzeczy? Trochę się martwię, bo nie miałam w tym cyklu w ogóle śluzu płodnego (przezroczystego i rozciągliwego). Wczoraj pojawił się biały i lekko grudkowaty i nie wiem czy coś się dzieje czy to jakaś infekcja. Chociaż z drugiej strony nic mnie nie szczypie ani nie boli. Zastanawiam się czy umawiać się do gina czy czekać na termin @ i robić test.

reklama
Dziewczyny jak to jest z śluzem po zapłodnieniu? Warto go obserwować tzn. czy zmienia się jeżeli coś jest na rzeczy? Trochę się martwię, bo nie miałam w tym cyklu w ogóle śluzu płodnego (przezroczystego i rozciągliwego). Wczoraj pojawił się biały i lekko grudkowaty i nie wiem czy coś się dzieje czy to jakaś infekcja. Chociaż z drugiej strony nic mnie nie szczypie ani nie boli. Zastanawiam się czy umawiać się do gina czy czekać na termin @ i robić test.
hmm ja juz tak nie pamietam jak to bylo przed ciaza ,ale jak juz byo grubo po owu to bylo duzo bialego sluzu i nawet i grudkowaty byl i to ponoc normalne a nie jest to stan zapalny

Do góry