reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka to źle zrozumiałam.Współczuję Ci małpy na wyjeździe.Przekichane.Ja też nie używam tamponow ale ostatniego dnia sobie zaaplikowalam ale jakos nie umialam sie kompac.Czulam dyskomfort.Tyle co bylam w stroju i do ud sie pomoczylam.

reklama
Eh... Moze mi ktoras z Was pow jak to jest? Jedna moja koleżankę zdradzil facet kilka razy wie ona o tym za pierwszym razem wogole zachowała się jakby nic sie nie stało. Później on. Ja zostawił wyszly takie rzeczy ze ... A teraz znów ona z nim jest. Wczoraj zas druga koleżanka odkryla ze jej facet ma konto na zbiorniku... Maja syna 6 lat. Znalazła smsy. On nie wracs po 2 dni i nie odbiera. Osoba z nr okazala sir kobieta. Pow jej wszystko. Ze sie bzykali. Ze zapraszal ja na mazury gdzie swojej zony nie. On twierdzi ze ona klamie i nic sobie z tego nie robi. ***** przepraszam sam fakt ze mial takie
Konto :/.ona mu pewnie wybaczy... Co ja mam zrobić w takiej sytuacji? Wiem ze to kwestia czasu aby on znow to zrobił. Co te baby maja w głowie? Jak mozna to wybaczyc

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia ja bym się w to nie mieszala..
Padam na twarz, niemaz robi remont łazienki. Do tego rozpadła nam się szafa, wydatków końca nie widać.. Ehh

Koniec urlopu, jutro już do pracy. I jak żyć?

mialam sen-snilo mi sie, ze urodzilam trojaczki, najpierw wyszla corcia, potem dwoch chlopcow i kuzwa nie dosc, ze szok, skad trojaczki to jeszcze wszystkie trzy czarnoskore :D ja to mam łeb zryty

Dziewczyny jak to jest z śluzem po zapłodnieniu? Warto go obserwować tzn. czy zmienia się jeżeli coś jest na rzeczy? Trochę się martwię, bo nie miałam w tym cyklu w ogóle śluzu płodnego (przezroczystego i rozciągliwego). Wczoraj pojawił się biały i lekko grudkowaty i nie wiem czy coś się dzieje czy to jakaś infekcja. Chociaż z drugiej strony nic mnie nie szczypie ani nie boli. Zastanawiam się czy umawiać się do gina czy czekać na termin @ i robić test.

reklama
Dziewczyny jak to jest z śluzem po zapłodnieniu? Warto go obserwować tzn. czy zmienia się jeżeli coś jest na rzeczy? Trochę się martwię, bo nie miałam w tym cyklu w ogóle śluzu płodnego (przezroczystego i rozciągliwego). Wczoraj pojawił się biały i lekko grudkowaty i nie wiem czy coś się dzieje czy to jakaś infekcja. Chociaż z drugiej strony nic mnie nie szczypie ani nie boli. Zastanawiam się czy umawiać się do gina czy czekać na termin @ i robić test.
hmm ja juz tak nie pamietam jak to bylo przed ciaza ,ale jak juz byo grubo po owu to bylo duzo bialego sluzu i nawet i grudkowaty byl i to ponoc normalne a nie jest to stan zapalny

Do góry