reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Robię testy owulacyjne i mam zagwozdkę. Dziś 12 dc. Nie wyłapałam piku a ostatnio robiłam po kilka testów. Lh wzrosło i dziś gwałtownie spadło, ale aplikacja ciągle pokazywała poziom low. Myślicie, że to jeszcze może odbić? Albo, że mimo wszystko ta owulacja była? Cykle mam 24-25 dni😟Zobacz załącznik 1684092Zobacz załącznik 1684093
@MamaR pamiętam, że Ty kiedyś wspominałaś o aplikacji premom. Wzrósł Ci kiedyś w tym samym cyklu drugi raz lh i miałaś peak? Ja już zgłupiałam, może za dużo piłam i jednak to było w sobotę 🤔 Albo w ogóle w tym cyklu nic z tego nie będzie.

reklama
Zupełnym przypadkiem 😁 Suuuuper! Bardzo się cieszę! 🥹 Będziesz robić przyrost w środę? Bardzo będę trzymać kciuki, żeby beta tylko pięknie rosła i żebyś we wrześniu przytuliła swojego Maluszka 🥰
Trzymaj się kropku!! 🤞🏻

Dziękuję! Nie chcę się łudzić, że to się uda, chociaż na wątku IUI jest dziewczyna, której wszystkie 4 próby były udane, z czego ma już jedno dziecko i teraz jest z drugim w ciąży. To daje nadzieję 😊 Ale wiadomo, każda historia jest inna. Mimo wszystko, wróciła ekscytacja starań i chyba tego się przytrzymam - pozytywnego myślenia 😇

Tak tak w środę oczywiście na przyrost i proga idę 😀 mam nadzieję, że już teraz będzie wszystko dobrze i pójdzie to dalej 🙈

Pozytywne myślenie i nastawienie najważniejsze i tego się trzymaj z całych sił ❤️
Wierzę, że się uda inaczej być nie może i tego się trzymam razem z Tobą 🥰🥰

Robię testy owulacyjne i mam zagwozdkę. Dziś 12 dc. Nie wyłapałam piku a ostatnio robiłam po kilka testów. Lh wzrosło i dziś gwałtownie spadło, ale aplikacja ciągle pokazywała poziom low. Myślicie, że to jeszcze może odbić? Albo, że mimo wszystko ta owulacja była? Cykle mam 24-25 dni😟Zobacz załącznik 1684092Zobacz załącznik 1684093

Ja bym uznała, że peak był 19.01
Te testy mega słabo się wybarwiają w mojej ocenie. A Ty je wrzucasz jeszcze nie w "inne" tylko w jakaś tam konkretną markę więc on się sugeruje trochę inaczej

Chyba tak jest, ja się chyba zacznę cieszyć dopiero na końcu bo póki co jeszcze wszystko się może zdarzyć 😭

Ja Ci jutro priv napisze bo widzę, że troszkę wiary w Tobie jest i pisałaś na wrzesniowe ❤️ ale to co one tam pisza to mam 🤯 a zaraz znowu będzie drama, że nie na swoim wątku piszę.

Dobrze, że mam w innym miejscu kontakt z "nasza" kreskowa przyszło bliźniaczą mamą 😅 bo nawet by pogratulować nie można było

Ja bym uznała, że peak był 19.01
Te testy mega słabo się wybarwiają w mojej ocenie. A Ty je wrzucasz jeszcze nie w "inne" tylko w jakaś tam konkretną markę więc on się sugeruje trochę inaczej
Masz rację, teraz dopiero zwróciłam uwagę na to, że dodaję je nie w tym miejscu... 19 i 20 były sexy więc zobaczymy czy coś z tego będzie. Ale bardzo mało śluzu miałam, poza wysokim libido żadnych innych znaków owulacji nie zauważyłam.

Masz rację, teraz dopiero zwróciłam uwagę na to, że dodaję je nie w tym miejscu... 19 i 20 były sexy więc zobaczymy czy coś z tego będzie. Ale bardzo mało śluzu miałam, poza wysokim libido żadnych innych znaków owulacji nie zauważyłam.
Śluzu czasem nie widać na zewnątrz tylko np podczas uzg lekarz jest wstanie określić że jest śluz.
Tym bym się nie przejmowała że go niema

Śluzu czasem nie widać na zewnątrz tylko np podczas uzg lekarz jest wstanie określić że jest śluz.
Tym bym się nie przejmowała że go niema
Pamiętam jak jeszcze ze dwa lata temu to zawsze podczas dni płodnych miałam ciągle mokre majtki i nie tylko... tyle tego śluzu było. A teraz nawet połowy tego nie ma😅

Ja Ci jutro priv napisze bo widzę, że troszkę wiary w Tobie jest i pisałaś na wrzesniowe ❤️ ale to co one tam pisza to mam 🤯 a zaraz znowu będzie drama, że nie na swoim wątku piszę.

Dobrze, że mam w innym miejscu kontakt z "nasza" kreskowa przyszło bliźniaczą mamą 😅 bo nawet by pogratulować nie można było
Napisz śmiało :) nie wiem co pisały ale chyba faktycznie przed drzemka mi wjechała odrobina nadziei po przeanalizowaniu 1, 2 i teraz 😂 są elementy wspólne i różnice, więc dopuszczam do siebie też myśl, że jednak zobaczę Żelka 🤪

reklama
@MamaR pamiętam, że Ty kiedyś wspominałaś o aplikacji premom. Wzrósł Ci kiedyś w tym samym cyklu drugi raz lh i miałaś peak? Ja już zgłupiałam, może za dużo piłam i jednak to było w sobotę 🤔 Albo w ogóle w tym cyklu nic z tego nie będzie.
To nie ja. Przez to że wciąż karmię nie ma sensu robić testów owulacyjnych u mnie. Nie miałam nigdy tej apki niestety.

Do góry