reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
My malego mielismy ze soba ze wzgledu na waeunki mieszkaniowe, ale i tak bym go miala tak. Bo teraz planujemy jak urzadzic sypialnie zeby z bobasy m bylo wygodnie.

Synek dostal pokuj 3niesiace temu spi w nim, ale i tak w nocy teleportuje sie miedzy nas=)

reklama
My malego mielismy ze soba ze wzgledu na waeunki mieszkaniowe, ale i tak bym go miala tak. Bo teraz planujemy jak urzadzic sypialnie zeby z bobasy m bylo wygodnie.

Synek dostal pokuj 3niesiace temu spi w nim, ale i tak w nocy teleportuje sie miedzy nas=)
Mój też wędruje z jednego konta pokoju na drugi do nas do łóżka...
Więc na noc łóżeczko przystawiam do naszego łóżka. A to 3 latek ;/
Bo nosić 17 kg przez cały pokój 5 razy w nocy dziękuję.. mam nadzieję że jak kupimy mu nowe łóżeczko zacznie ładniej spać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

co tam dziewczyny ? ja mam dzisiaj wizyte o 19. zastanawiam sie jak tam pęcherzyki będą rosnąc.. ale sie stresuje... oby zadziałało :(

@KatiNails @olaaa7 jakby się udało to byłby taki ogrom szczęścia ❤ Już nie chodzi nawet aby im dopiec, ale sama bardzo chce :) No i M oraz syn również :) Koledze mojego synka urodziła się siostrzyczka i on też chcę :D Mało tego ostatnio nazbierał naklejki na Świeżaka i powiedział że ten będzie dla siostry ❤❤ ( aż łezka w oku się zakręciła) z drugiej strony czuje taką presję bo jednak boję się że się nie uda :(

@KatiNails @olaaa7 jakby się udało to byłby taki ogrom szczęścia [emoji173] Już nie chodzi nawet aby im dopiec, ale sama bardzo chce :) No i M oraz syn również :) Koledze mojego synka urodziła się siostrzyczka i on też chcę :D Mało tego ostatnio nazbierał naklejki na Świeżaka i powiedział że ten będzie dla siostry [emoji173][emoji173] ( aż łezka w oku się zakręciła) z drugiej strony czuje taką presję bo jednak boję się że się nie uda :(
Musi się udać! Musi ! :*
Mój też powiedział że chce siostrzyczkę :) Maję :)

reklama
To ja oprócz tej Mai też nie mam pomysłów na imię dla dziewczynki. Nic mi się nie podoba..
A chłopczyk Tymek albo Antoś :)

Nasze typy to póki co Lilianna i Kajtek ale to takie moje propozycje, które kiedyś mi się spodobały, M na nie przystał ale sam specjalnie typów nie ma :)

Do góry