reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O już mam jednak :D E no nie dodam się nie chce aby znajomi zobaczyli że dołączyłam do grupy staraczek, czasami mi wyskakuje że jakiś znajomy się dodał do jakiejś grupy i im pewnie też wyskoczy
Ta grupa jest prywatną ;) można zmienić na tajną ;) więc nie będzie widać. Widać tylko przy publicznych grupach takie powiadomienia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1510133222-56f93ba64c650333-aaaaaa.png

Jejku dziś to już kłuje mnie tak raz jeden bok raz prawy jakby ktos po złości siedział i mnie dziugał

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poprosiłam o dołączenie do grupy. Mnie też dziś rano kuły jajniki ale już przeszło o_O Dziwne bo ja mam jeszcze @ dziś

Będzie dobrze. My z Damianem też nie jesteśmy długo razem. 10 października minęły nam dwa lata. Ale oboje jesteśmy po przejściach i wiemy czego chcemy ;)
Więc Oleńko stażem związku bym się najmniej przejmowała :*

To ja z moim M jestem mozna powiedziec juz te dwa lata bo za dwa tygodnie nam stuknie :-) osobiscie uwazam że to nie jest tak krotko juz :-). I może mój M młodszy, ale też juz swoke przeszedl.

Pisalyscie tutaj koedy mowic rodzinie....hmmm...my bysmy chcieli powiedziec, jak juz drugi trymestr sie zacznie, ale jesli udało by się przed swietami, to pod choinke by dostali wszyscy ten oddatkowy prezencik.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry