reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja myślałam jeszcze o Nataszy ale mój Damian nie bardzo

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A mi się z imion chłopców podoba Dominik,ale mój były kolega tak miał na imię i źle mi się to imię kojarzy,wiec jakbym miała chłopca to nie mam pojęcia jak bym nazwała. Może Marcel albo Rafał ale lepiej Marcel miała bym Michała i Marcela :D a mój ma na imię Mariusz xD i nazwisko też mamy na M tylko moje imię nie pasowało by do nich xD

reklama
A mi się z imion chłopców podoba Dominik,ale mój były kolega tak miał na imię i źle mi się to imię kojarzy,wiec jakbym miała chłopca to nie mam pojęcia jak bym nazwała. Może Marcel albo Rafał ale lepiej Marcel miała bym Michała i Marcela :D a mój ma na imię Mariusz xD i nazwisko też mamy na M tylko moje imię nie pasowało by do nich xD
No ja z synem od grudnia też będę miała nazwisko mojego Damiana i też na M [emoji23]
Mój facet to Damian a syn Aleks Damian [emoji23] plus będą mieli te same nazwiska [emoji23] jak córka się trafi to na drugie będzie miała moje imię [emoji14] a co [emoji14] mimo że Damiana nie znałam jak Aleks się urodził to fajny zbieg okoliczności i zawsze można powiedzieć że po tacie ma :D

No ja z synem od grudnia też będę miała nazwisko mojego Damiana i też na M [emoji23]
Mój facet to Damian a syn Aleks Damian [emoji23] plus będą mieli te same nazwiska [emoji23] jak córka się trafi to na drugie będzie miała moje imię [emoji14] a co [emoji14] mimo że Damiana nie znałam jak Aleks się urodził to fajny zbieg okoliczności i zawsze można powiedzieć że po tacie ma :D

O to faktycznie super się wam złożyło :D synek po tacie w takim razie ma drugie imię a córcia będzie miała po mamie i się fajnie ułoży :D

O to faktycznie super się wam złożyło :D synek po tacie w takim razie ma drugie imię a córcia będzie miała po mamie i się fajnie ułoży :D
Oj tam ułożyło :-D KatiNails pewnie szukała faceta specjalnie o tym imieniu :D
Jak mi czas leci powoli, masakra jakaś.

No nam sie akurat te jakos obojgu podobaja. Ale zdecydujey po porodzie o ile do niego dojdzie. A z chlopiecych mial być Wiktor juz definitywnie, ale ostatnio mezowi wpadl Olaf do głowy i tez dylemat
Dobrze że jeszcze mamy chwilę czasu na takie dezycje :D
Ale też mam cały czas nadzieję że wszystkie zaciążymy w bardzo krótkim czasie :)

reklama
Do góry