reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

D

U nas dzieci M to każde mówi co innego [emoji14] Córka chce siostrę a syn brata [emoji14] ale by było jakby były bliźniaki, ale w to to nie wierzę :-D
Ja dziękuję za bliźniaki [emoji23] na początku ciąży z Aleksem jeden patałach tak mi powiedział... Ze będą bliźniaki, a mój gin powiedział że to nie bliźniak, a krwiak. I dobrze że nie pękł a zaczął się wchłaniać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nam się Podobają :
Dla dziewczynki Zoja , Zosia , Antosia,

A chłopiec : Franek , Janek , Julek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cykl cyklowi nierowny :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nie nie.. ja mam. Co dwa miesiace cykle, jeden 28 drugi 30 . Tak ostatnio odkrylam jak sobie zaczelam liczyc zaznaczenia kalendarza

reklama
Do góry