reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
My malego mielismy ze soba ze wzgledu na waeunki mieszkaniowe, ale i tak bym go miala tak. Bo teraz planujemy jak urzadzic sypialnie zeby z bobasy m bylo wygodnie.

Synek dostal pokuj 3niesiace temu spi w nim, ale i tak w nocy teleportuje sie miedzy nas=)

reklama
My malego mielismy ze soba ze wzgledu na waeunki mieszkaniowe, ale i tak bym go miala tak. Bo teraz planujemy jak urzadzic sypialnie zeby z bobasy m bylo wygodnie.

Synek dostal pokuj 3niesiace temu spi w nim, ale i tak w nocy teleportuje sie miedzy nas=)
Mój też wędruje z jednego konta pokoju na drugi do nas do łóżka...
Więc na noc łóżeczko przystawiam do naszego łóżka. A to 3 latek ;/
Bo nosić 17 kg przez cały pokój 5 razy w nocy dziękuję.. mam nadzieję że jak kupimy mu nowe łóżeczko zacznie ładniej spać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

co tam dziewczyny ? ja mam dzisiaj wizyte o 19. zastanawiam sie jak tam pęcherzyki będą rosnąc.. ale sie stresuje... oby zadziałało :(

@KatiNails @olaaa7 jakby się udało to byłby taki ogrom szczęścia ❤ Już nie chodzi nawet aby im dopiec, ale sama bardzo chce :) No i M oraz syn również :) Koledze mojego synka urodziła się siostrzyczka i on też chcę :D Mało tego ostatnio nazbierał naklejki na Świeżaka i powiedział że ten będzie dla siostry ❤❤ ( aż łezka w oku się zakręciła) z drugiej strony czuje taką presję bo jednak boję się że się nie uda :(

@KatiNails @olaaa7 jakby się udało to byłby taki ogrom szczęścia [emoji173] Już nie chodzi nawet aby im dopiec, ale sama bardzo chce :) No i M oraz syn również :) Koledze mojego synka urodziła się siostrzyczka i on też chcę :D Mało tego ostatnio nazbierał naklejki na Świeżaka i powiedział że ten będzie dla siostry [emoji173][emoji173] ( aż łezka w oku się zakręciła) z drugiej strony czuje taką presję bo jednak boję się że się nie uda :(
Musi się udać! Musi ! :*
Mój też powiedział że chce siostrzyczkę :) Maję :)

reklama
To ja oprócz tej Mai też nie mam pomysłów na imię dla dziewczynki. Nic mi się nie podoba..
A chłopczyk Tymek albo Antoś :)

Nasze typy to póki co Lilianna i Kajtek ale to takie moje propozycje, które kiedyś mi się spodobały, M na nie przystał ale sam specjalnie typów nie ma :)

Do góry