reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja z moim M jestem mozna powiedziec juz te dwa lata bo za dwa tygodnie nam stuknie :-) osobiscie uwazam że to nie jest tak krotko juz :-). I może mój M młodszy, ale też juz swoke przeszedl.

Pisalyscie tutaj koedy mowic rodzinie....hmmm...my bysmy chcieli powiedziec, jak juz drugi trymestr sie zacznie, ale jesli udało by się przed swietami, to pod choinke by dostali wszyscy ten oddatkowy prezencik.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A Ja rodzinie od strony M nie będę mówić,sami zobaczą,albo m im powie. Uważali że jestem bezpłodna to niech sobie myślą tak dalej :( A nawet jeśli bym była to bezpłodność nie jest powodem do drwin.

reklama
A Ja rodzinie od strony M nie będę mówić,sami zobaczą,albo m im powie. Uważali że jestem bezpłodna to niech sobie myślą tak dalej :( A nawet jeśli bym była to bezpłodność nie jest powodem do drwin.
Żartujesz, że ktoś z takich powodów drwi ?
Ale to widzę pokroju żony mojego wujka. Wzięli ślub po40. Ona miała mięśniaki i zaszła PODOBNO w ciążę w wieku 45 lat (dzieci nie ma ). I podobno szybko poroniła. Ja rozumiem że to ciężkie przeżycie, ale jak ja usłyszałam że ona IDZIE SIĘ ROZERWAĆ DO DOMU DZIECKA to grabki mi opadły.. no k**** dzieci to nie zabawki... Żeby iść się rozerwać do domu dziecka...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to widzę pokroju żony mojego wujka. Wzięli ślub po40. Ona miała mięśniaki i zaszła PODOBNO w ciążę w wieku 45 lat (dzieci nie ma ). I podobno szybko poroniła. Ja rozumiem że to ciężkie przeżycie, ale jak ja usłyszałam że ona IDZIE SIĘ ROZERWAĆ DO DOMU DZIECKA to grabki mi opadły.. no k**** dzieci to nie zabawki... Żeby iść się rozerwać do domu dziecka...

Szok :eek:

Zastanawiam się nad szafką rtv i komodą (ta biało drewniane) do tego jakiś stolik kawowy, ewentualnie ten komplet w połysku i chcemy stół z 6cioma krzesłami. Nie umiem zdecydować, które te meble. W sumie chyba wolę takie mniej nowoczesne, żeby salon był bardziej przytulny.
Ja ostatnio jestem jakaś niezdecydowana, rozkojarzona i w ogóle ciężko mi się myśli :p
te cale biale sa ekstra!

No niestety,właśnie z tego drwią,teściowa postawiła mi diagnozę bez badania (xD) że mam bezpłodność wtórna i nie mogę mieć dzieci, i tak rozpowiedziała. Więc każdy myśli że już nie będziemy mieli,a ja nie chcę się tłumaczyć i mówić im co mi lekarz powiedział. Choć czasami wyobrażam sobie jak siedzimy przy stole w Boże narodzenie i ja odmawiam alkoholu bo jestem w ciąży :D I na pytanie co mi było że nie mogłam zajść w ciążę odpowiadam że nic :D Pomarzyć zawsze można :)

Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?

Sama zobaczysz jak ci serce podpowie no i na jaki egzemplarz trafisz haha. Ja noworodka jak najbardziej z nami w pokoju . to byl moj i nasz czas mimo wszystko ze rak naprawde to byly spiochy i mogly u siebie. tym razem bedzie tak samo. do roku byly z Nami . nie mielismy problemu z 'przenoszeniem' haha jak to niektorzy uwazali. Moze ma na to wplyw konsekwencja:p lol..pozatym dzieci wiecznie mali malency nie sa i nim sie obejrzysz ten czas przeminie.
Dotadze tez brac dystans do porad ' ksiazkowych' i wszechobecnej nieustannie zmieniajacej sie mody

No niestety,właśnie z tego drwią,teściowa postawiła mi diagnozę bez badania (xD) że mam bezpłodność wtórna i nie mogę mieć dzieci, i tak rozpowiedziała. Więc każdy myśli że już nie będziemy mieli,a ja nie chcę się tłumaczyć i mówić im co mi lekarz powiedział. Choć czasami wyobrażam sobie jak siedzimy przy stole w Boże narodzenie i ja odmawiam alkoholu bo jestem w ciąży :D I na pytanie co mi było że nie mogłam zajść w ciążę odpowiadam że nic :D Pomarzyć zawsze można :)
Życzę żeby się spełniło już w te święta :p Też chętnie bym jej dopiekła.

reklama
Kochana jeszcze będziesz się śmiała im prosto w twarz... A im łyso będzie...

Do góry