reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w dzien @ nic nie mialam .. ryczalam jak bobr caly dzien, bolal mnie brzuch jak na ciote i nic.. a po tygodniu dopiero blada kreseczka wyszla .. nie trac nadziei, bo spuszcze Ci lanie!

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Staram sie. Wiem ze nie mozna sie dolowac bo to pogarsza i nawet położna mi mówiła ze negatywne nastawienie wplywa na ciaze bardzo.

Juz czasem tak mam. Zwlaszcza ze staramy sie tak dlugo i nic. A czlowiek nie ma sily. Zwlaszcza ze ten cykl przez clo bardzo zle sie czułam. I przytualnko nie bylo takie przyjemne bo bardzo bolal mnie brzuch w tych sytuacjach.

Ja w dzien @ nic nie mialam .. ryczalam jak bobr caly dzien, bolal mnie brzuch jak na ciote i nic.. a po tygodniu dopiero blada kreseczka wyszla .. nie trac nadziei, bo spuszcze Ci lanie!

zem3j44j4b8qvg9a.png

Moze by mi sie przydalo. Bo juz nawet myslalam zeby wogole zrezygnowac ( choviaz to nie latwe i chyba mawet nierealne)

Przegladalam nawet ile kosztuje badanie nasienia. Moj maz kiedys mi zasugerowal ze to moze jego wina i przez chwile chcialam to wykluczyc.

A zapomnialam o ile mam jakies objawy ktore by mogly o cxyms swiadczyc to mam dosc niska temperature. Niby podniosla sie pare kresek niz na poczatku cuklu ale nie duzo

A wiesz co...ja mam w pracy znajomą ktora stara się z mężem o dziecko ponad 2 lat. Oboje się przebadali i oboje są 100% zdrowi a mimo to nie mogą zajsc. Tez biedna juz psychicznie nie moze wytrzymac.a z kolei inna znajoma 9 lat po slubie, tez oboje zdrowi a dziecka jak nie bylo tak nie ma. Ta juz sobie nadziei nie robi ze cos sie uda Ja np siodmy cykl poki co czekam czy @ przyjdzie czy tez nie.

My po prostu chyba za bardzo chcwmy i każda @ nas dobija. A kysz wredna małpo idź sobie od nas w tym miesiącu precz! :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dokładnie i czekamy na Ciebie z wiesciami lepszymi czy gorszymi po to tu jesteśmy, zeby sie wspierać! Ja wierzę, ze te kreseczki takie niesmiale byly ale sie usmiechna bardziej

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jeju msm taki skurcz jak w pierwszy dzien okresu przed ciążą. Zapomnialam ze to tak boli. =( mam zaparcie a za chwilę 2... na wymioty mi sie zbiera z bolu. Mąż zmierzyl mi temp bo jakas wg nirgo rozpslona jestem 37,4.. to cgyva z bólu

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Ale macie cudownie dziewczyny ze jesyescie zdrowe i to kwestia chwili zanim bedziecie w ciazy... wiekszosc pewnie zajdzie w pierwszych 3 miesiacach staran. Mnie jakis znowu dol dopadl, tyle czekania i swiadomosc ze w tej chwili nie mam szans, cholera wie kiedy znowu sie uda spelnic wszystkie warunki zeby byla ciaza :( niby to takie proste ale jakby na to spojrzec z bliska to wlasnie wcale nie jest takie latwe. Trzeba sie dobrze wstrzelic w te dni, wogole miec owulacje a przeciez nigdy na 100% bez monitoringu nie wiadomo czy byla bo mozna miec objawy a pecherzyk nie peknac, musi byc zdrowe jajeczko, zdeowy plemnik, dobre endometrium, odpowiedni rozwoj zarodka... tak sie okroonie bije ze jak znow zaczne sie starac za kilka miesiecy o ile wogole za te kilka miesiecy zdaze fizycznie dojsc do jako takiej formy to ze znow zajmie mi to lata... jest wrzrsien, mijaja juz 2 lata od staran po poronieniu. 2 lata zanim znow zaszlam w ciaze i znow poronilam :( to jest talie okropne :( wybaczcie za wylewanie zali ale zwyczajnie chyba mnie to przerasta...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari21 Wielki wirtualny przytulaniec dla Ciebie [emoji173]️Nie daj się na długo smutkowi i złym myślom.

Do góry