Jotka_
Fanka BB :)
Ja w dzien @ nic nie mialam .. ryczalam jak bobr caly dzien, bolal mnie brzuch jak na ciote i nic.. a po tygodniu dopiero blada kreseczka wyszla .. nie trac nadziei, bo spuszcze Ci lanie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w dzien @ nic nie mialam .. ryczalam jak bobr caly dzien, bolal mnie brzuch jak na ciote i nic.. a po tygodniu dopiero blada kreseczka wyszla .. nie trac nadziei, bo spuszcze Ci lanie!
Ale macie cudownie dziewczyny ze jesyescie zdrowe i to kwestia chwili zanim bedziecie w ciazy... wiekszosc pewnie zajdzie w pierwszych 3 miesiacach staran. Mnie jakis znowu dol dopadl, tyle czekania i swiadomosc ze w tej chwili nie mam szans, cholera wie kiedy znowu sie uda spelnic wszystkie warunki zeby byla ciaza niby to takie proste ale jakby na to spojrzec z bliska to wlasnie wcale nie jest takie latwe. Trzeba sie dobrze wstrzelic w te dni, wogole miec owulacje a przeciez nigdy na 100% bez monitoringu nie wiadomo czy byla bo mozna miec objawy a pecherzyk nie peknac, musi byc zdrowe jajeczko, zdeowy plemnik, dobre endometrium, odpowiedni rozwoj zarodka... tak sie okroonie bije ze jak znow zaczne sie starac za kilka miesiecy o ile wogole za te kilka miesiecy zdaze fizycznie dojsc do jako takiej formy to ze znow zajmie mi to lata... jest wrzrsien, mijaja juz 2 lata od staran po poronieniu. 2 lata zanim znow zaszlam w ciaze i znow poronilam to jest talie okropne wybaczcie za wylewanie zali ale zwyczajnie chyba mnie to przerasta...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom