reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka ja miałam taki sluz jakiś tydzień po owu. Tylko mój był bardziej wodnisty , jak mleko. Było to jednorazowe i sporo. Nie wiem co to było.

U mnie @ na razie nie ma. Ale tak rozkminiam że mogła mi się owu przesunąć i jutro będzie potwierdzenie. Bo w najgorszym wypadku jutro powinnam dostać @. Aczkolwiek od 5 cykli równo 26 dnia dostawałam @. Zobaczymy. Robiłam znowu test rano. Mam wrażenie że znowu był cień cienia ale jakoś jestem pesymistycznie nastawiona. Zobaczymy jutro jak będzie.

Kari21 wiem , że jest ciezko. Szczególnie jeśli dochodzą jeszcze problemy ze zdrowiem i wcześniejsze prrzykre doświadczenia. Pomysl jednak że wyleczysz się, ogarniesz wszystko i bach ciaza będzie:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jotka ja miałam taki sluz jakiś tydzień po owu. Tylko mój był bardziej wodnisty , jak mleko. Było to jednorazowe i sporo. Nie wiem co to było.

U mnie @ na razie nie ma. Ale tak rozkminiam że mogła mi się owu przesunąć i jutro będzie potwierdzenie. Bo w najgorszym wypadku jutro powinnam dostać @. Aczkolwiek od 5 cykli równo 26 dnia dostawałam @. Zobaczymy. Robiłam znowu test rano. Mam wrażenie że znowu był cień cienia ale jakoś jestem pesymistycznie nastawiona. Zobaczymy jutro jak będzie.

Kari21 wiem , że jest ciezko. Szczególnie jeśli dochodzą jeszcze problemy ze zdrowiem i wcześniejsze prrzykre doświadczenia. Pomysl jednak że wyleczysz się, ogarniesz wszystko i bach ciaza będzie:)

Pokaz ten cien cienia.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Tego nawet na zdjęciu nie widać. Po prostu widać na żywo lekko zaciemnione miejsce. Jest nadzieja bo nigdy nie widziałam nawet takiej jak robiłam testy. A zrobiłam ich sporo i zawsze szukałam tej drugiej kreski. Swoją drogą testy już wyrzucilam. Jutro się okaże. @ mi się nigdy nie spozniala więc jeśli jutro nie przyjdzie to będzie dobry znak :)

Witajcie dziewczyny. Musze sie wyzalic ale mam jakies zalamanie. Rece i cip* mi juz opada :p :( kurde czlowiek stara sie nie kyskec nie nastawiac ale w tym miesiacu ten temat jak bumerang wraca do mnie. Od jakiegoś czasu mam bole w podbrzuszu taki dziwne z nadzieja. Dodatkowo zaczalem miec mdlosci w różnych porach i sytuacjach. A z drugiej strony obawy bo czuje ze @przyjdzie.
Musze sie rez przyznac ze dwa dni temu zrobilam test. Tylko zrobilam bo nie wytrzymalam. A na ulotce jest zeby go robic najpozniej w dniu moesiaczko. Czyli pewnie slaby test. Ale gdy zrobilam go to zobaczylam dwie kreski slabe. Prawie dostalam zawalu ale po chwili z tych kresek zrobila sie jedna gruba a pozniej zaczela zanikac i była juz tylko jedna. Ten test byl bardzo dziwny...

A teraz czuje sie załamana. Wczoraj beczalam pol dnia. Ze juz mam tego dosyc . i mam bo ta nadzieja strach i rozczarowanie za dlugo trwa ;(

reklama
A teraz czuje sie załamana. Wczoraj beczalam pol dnia. Ze juz mam tego dosyc . i mam bo ta nadzieja strach i rozczarowanie za dlugo trwa ;(

Witajcie dziewczyny. Musze sie wyzalic ale mam jakies zalamanie. Rece i cip* mi juz opada [emoji14] :( kurde czlowiek stara sie nie kyskec nie nastawiac ale w tym miesiacu ten temat jak bumerang wraca do mnie. Od jakiegoś czasu mam bole w podbrzuszu taki dziwne z nadzieja. Dodatkowo zaczalem miec mdlosci w różnych porach i sytuacjach. A z drugiej strony obawy bo czuje ze @przyjdzie.
Musze sie rez przyznac ze dwa dni temu zrobilam test. Tylko zrobilam bo nie wytrzymalam. A na ulotce jest zeby go robic najpozniej w dniu moesiaczko. Czyli pewnie slaby test. Ale gdy zrobilam go to zobaczylam dwie kreski slabe. Prawie dostalam zawalu ale po chwili z tych kresek zrobila sie jedna gruba a pozniej zaczela zanikac i była juz tylko jedna. Ten test byl bardzo dziwny...
No pewbie popieram elodie! Byl dziwny nie placz, wez sie w garść! Bo jezeli cos zeczywiscie sie udalo to możesz pogorszyc sprawe! Kochana nie rycz! Babo jedna! Lec do apteki po czuly test i jutro zrob znowu.. tylko spokoj nas uratyje!!!

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry