reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka ja na allegro to zabawki zazwyczaj, no i jeszcze w sklepach mamissima, tublu,dadum, fabrykawafelków - mogłabym tam majątek stracić.

Nexta też lubię. Zazwyczaj w zarze kupuję, trochę hm, Reserved, benetton. Mój mąż tylko oczami wywraca jak kolejne paczki przychodzą:) taka moja mała przyjemność. Zdecydowanie jednak kupuje dla dzieciaków, a nie dla siebie.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

ja tak mam z kosmetykami i perfumami, moj juz nawet nie komentuje

Dziewczyny ja na szczęście mam spokój jeśli chodzi o komentarze od M bo on się nie wtrąca ;) sam od niedawna odkrył chińskie allegro czyli aliexpress i też paczunie do niego regularnie spływają z duperelami za 1 dolara hehe

Zakupy mnie odstresowują i są da mnie mega przyjemnością ale też oszczędnością czasu i o ironio pieniędzy. I nie są to tylko próżne popierdułki, kupuję np hurtowo na zapas chemię niemiecką, czy też leki. Korzystam z zakupów przez internet bo zwyczajnie nie mam czasu na łażenie po sklepach. Dojazdy do pracy zajmują mi w obie strony 1,5godziny więc nie ma mnie średnio codzień po 11godzin w domu. Po pracy wracam prosto do domowego zacisza.... za którym wiecznie tęsknię...

reklama
Luxuorius mój M zaprzecza sam sobie - mnie pogania z alejki do alejki a sam modli się przy półce z keczupami - pudliszki czy heinz a może kotlin? 750 czy 1629355ml? :p

noi jeśli chodzi i zakupy to usprawiedliwia mnie po części regularna wyprzedaż z szafy mojej Córci:)
Jest to czasochłonne - ale satysfakcja? bezcenna:p kasa w portfelu + miejsce w szafie na nową kolekcję czegóż chcieć wiecej? ;)

noi jeśli chodzi i zakupy to usprawiedliwia mnie po części regularna wyprzedaż z szafy mojej Córci:)
Jest to czasochłonne - ale satysfakcja? bezcenna:p kasa w portfelu + miejsce w szafie na nową kolekcję czegóż chcieć wiecej? ;)

Na pewno fajna sprawa u mnie jednak to jest tak ze mam 3corki w w sumie one tak te kolekcje dziedziczą jedna po drugiej jedynie te najmniejsze ciuszki rozdane tzn pożyczone kuzynce do oddania w razie pojawienia się jakiegoś następnego szczęścia i mam nadzieje ze niedługo będą mogły wrócić do mnie

A tym miejscem w szafie to u mnie ciężko i gdyby się miało narodzić jeszcze jedno maleństwo to musialabym raczej pomyśleć o miejscu na szafę a nie w szafie hahahaha:-D

u mnie z ciuchami jest tak, ze nosze je dlugo az sie gdzes delikatnie nie podra czy nie zahacza, ale zaraz kupuje nowe i tamte nawet lekki zniszczone mam na codzien czy kolo domu, i zbiera si sie tych ubran na codzien

Na pewno fajna sprawa u mnie jednak to jest tak ze mam 3corki w w sumie one tak te kolekcje dziedziczą jedna po drugiej jedynie te najmniejsze ciuszki rozdane tzn pożyczone kuzynce do oddania w razie pojawienia się jakiegoś następnego szczęścia i mam nadzieje ze niedługo będą mogły wrócić do mnie
U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

reklama
U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

no an allegro jakie cudenka dla dzieci

Do góry