reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka ja na allegro to zabawki zazwyczaj, no i jeszcze w sklepach mamissima, tublu,dadum, fabrykawafelków - mogłabym tam majątek stracić.

Nexta też lubię. Zazwyczaj w zarze kupuję, trochę hm, Reserved, benetton. Mój mąż tylko oczami wywraca jak kolejne paczki przychodzą:) taka moja mała przyjemność. Zdecydowanie jednak kupuje dla dzieciaków, a nie dla siebie.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

ja tak mam z kosmetykami i perfumami, moj juz nawet nie komentuje

Dziewczyny ja na szczęście mam spokój jeśli chodzi o komentarze od M bo on się nie wtrąca ;) sam od niedawna odkrył chińskie allegro czyli aliexpress i też paczunie do niego regularnie spływają z duperelami za 1 dolara hehe

Zakupy mnie odstresowują i są da mnie mega przyjemnością ale też oszczędnością czasu i o ironio pieniędzy. I nie są to tylko próżne popierdułki, kupuję np hurtowo na zapas chemię niemiecką, czy też leki. Korzystam z zakupów przez internet bo zwyczajnie nie mam czasu na łażenie po sklepach. Dojazdy do pracy zajmują mi w obie strony 1,5godziny więc nie ma mnie średnio codzień po 11godzin w domu. Po pracy wracam prosto do domowego zacisza.... za którym wiecznie tęsknię...

reklama
Luxuorius mój M zaprzecza sam sobie - mnie pogania z alejki do alejki a sam modli się przy półce z keczupami - pudliszki czy heinz a może kotlin? 750 czy 1629355ml? :p

noi jeśli chodzi i zakupy to usprawiedliwia mnie po części regularna wyprzedaż z szafy mojej Córci:)
Jest to czasochłonne - ale satysfakcja? bezcenna:p kasa w portfelu + miejsce w szafie na nową kolekcję czegóż chcieć wiecej? ;)

noi jeśli chodzi i zakupy to usprawiedliwia mnie po części regularna wyprzedaż z szafy mojej Córci:)
Jest to czasochłonne - ale satysfakcja? bezcenna:p kasa w portfelu + miejsce w szafie na nową kolekcję czegóż chcieć wiecej? ;)

Na pewno fajna sprawa u mnie jednak to jest tak ze mam 3corki w w sumie one tak te kolekcje dziedziczą jedna po drugiej jedynie te najmniejsze ciuszki rozdane tzn pożyczone kuzynce do oddania w razie pojawienia się jakiegoś następnego szczęścia i mam nadzieje ze niedługo będą mogły wrócić do mnie

A tym miejscem w szafie to u mnie ciężko i gdyby się miało narodzić jeszcze jedno maleństwo to musialabym raczej pomyśleć o miejscu na szafę a nie w szafie hahahaha:-D

u mnie z ciuchami jest tak, ze nosze je dlugo az sie gdzes delikatnie nie podra czy nie zahacza, ale zaraz kupuje nowe i tamte nawet lekki zniszczone mam na codzien czy kolo domu, i zbiera si sie tych ubran na codzien

Na pewno fajna sprawa u mnie jednak to jest tak ze mam 3corki w w sumie one tak te kolekcje dziedziczą jedna po drugiej jedynie te najmniejsze ciuszki rozdane tzn pożyczone kuzynce do oddania w razie pojawienia się jakiegoś następnego szczęścia i mam nadzieje ze niedługo będą mogły wrócić do mnie
U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

reklama
U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

no an allegro jakie cudenka dla dzieci

Do góry