kolekcjonerka
Fanka BB :)
Kolekcjonerka ja na allegro to zabawki zazwyczaj, no i jeszcze w sklepach mamissima, tublu,dadum, fabrykawafelków - mogłabym tam majątek stracić.
Nexta też lubię. Zazwyczaj w zarze kupuję, trochę hm, Reserved, benetton. Mój mąż tylko oczami wywraca jak kolejne paczki przychodzą taka moja mała przyjemność. Zdecydowanie jednak kupuje dla dzieciaków, a nie dla siebie.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
ja tak mam z kosmetykami i perfumami, moj juz nawet nie komentuje
Dziewczyny ja na szczęście mam spokój jeśli chodzi o komentarze od M bo on się nie wtrąca sam od niedawna odkrył chińskie allegro czyli aliexpress i też paczunie do niego regularnie spływają z duperelami za 1 dolara hehe
Zakupy mnie odstresowują i są da mnie mega przyjemnością ale też oszczędnością czasu i o ironio pieniędzy. I nie są to tylko próżne popierdułki, kupuję np hurtowo na zapas chemię niemiecką, czy też leki. Korzystam z zakupów przez internet bo zwyczajnie nie mam czasu na łażenie po sklepach. Dojazdy do pracy zajmują mi w obie strony 1,5godziny więc nie ma mnie średnio codzień po 11godzin w domu. Po pracy wracam prosto do domowego zacisza.... za którym wiecznie tęsknię...