reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja ! U mnie pogoda w miarę... O dziwo nie pada. Za to rano aura na osiedlu pozamarzane były rano.
Właśnie szykuje obiados spaghetti i naleśniki... Będzie na 2 dni ;)
Mamuniol... U mnie ze ostatnia szansa na chronologie... Tyle ze z ostatnia cyferka. U moich chłopców 99, 98 , 07... Teraz by było 06 . zobaczymy. ;)

Kochane nie mogę odnaleźć postów z danymi do tabelki... PrEtrzepalam wszystkie posty i dupa... Podajcie proszę jeszcze raz dane; imię , wiek , który cykl starań , i kiedy ma być @ . na razie wrzycam do poczekalni. Jeśli kogoś pominelam proszę o wyrozumiałość i upomnienie się ;)

reklama
Renia83 dostałas @? Jeśli tak proszę o nowy termin jeśli nie to trzumam &&&&& !

Kruczyca u Ciebie tez zaraz termin @ ! Jak się czujesz? &&&&& zasisniete ;)

Witam się i ja ! U mnie pogoda w miarę... O dziwo nie pada. Za to rano aura na osiedlu pozamarzane były rano.
Właśnie szykuje obiados spaghetti i naleśniki... Będzie na 2 dni ;)
Mamuniol... U mnie ze ostatnia szansa na chronologie... Tyle ze z ostatnia cyferka. U moich chłopców 99, 98 , 07... Teraz by było 06 . zobaczymy. ;)

Kochane nie mogę odnaleźć postów z danymi do tabelki... PrEtrzepalam wszystkie posty i dupa... Podajcie proszę jeszcze raz dane; imię , wiek , który cykl starań , i kiedy ma być @ . na razie wrzycam do poczekalni. Jeśli kogoś pominelam proszę o wyrozumiałość i upomnienie się ;)
Paula 31 lat, cykl trzeci, termin kolejnej na 16 kwietnia

Hej dziewczyny. Byłam dziś na przymiarce i odbiorze sukni. Jest idealna :) a jaka leciutka albo ja juz przywyklam ;) dziś przyszły plamienia. Zazwyczaj mam 2 dni wiec wszystko ok. Ten cykl jest na badania i nie ma zmiluj...

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

A tym miejscem w szafie to u mnie ciężko i gdyby się miało narodzić jeszcze jedno maleństwo to musialabym raczej pomyśleć o miejscu na szafę a nie w szafie hahahaha:-D

Renata ja z musu właśnie zmieniłam komodę w sypialni (w starej popsuły się szuflady i się w ogóle nie otwierały, fronty odpadały, M się wkurzył i na działeczkę wywiózł - planuje tam półkę dorobić i na klamoty się przyda. Kupiliśmy dużo większą w ikei i już mam pod kątem Dzidzi 2 małe szufladki na pierdoły wolne;)

u mnie z ciuchami jest tak, ze nosze je dlugo az sie gdzes delikatnie nie podra czy nie zahacza, ale zaraz kupuje nowe i tamte nawet lekki zniszczone mam na codzien czy kolo domu, i zbiera si sie tych ubran na codzien

u nas królują legginsy i tshirty i trochę tunik mamy, z butów trampki - więc wygodnie raczej się ubieramy. Ola nie nosi spódniczek tutu i balerinek ani płaszczyków bo raczej okazji nie ma (uroczystośc przedszkolna raz na jakiś czas, urodziny i święta hehe). W weekendy lada moment będziemy na działce od piątku do niedzieli wieczór więc tym bardziej ciuchy wygodne potrzebne.

U mnie też przy chłopcach ciuchy przechodnie - eraz w spadku moja siostra dostała na swojego malucha. Ale i tak wiecznie mi się wydaje, że w tych sklepach takie cuda piękne... i co zrobić... kupuję.

Jak robiłam usg w ciąży z drugim synkiem to lekarz mnie pyta: i co chłopak czy dziewczyna? Ja mówię chłopak- będzie ekonomicznie- na co wtrąca mój m: taaa.. już to widzę[emoji16]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Gdybym miała komu oddawać w rodzinie to pewnie bym oddawała, a obcym szkoda mi, bo za dużo kasy na to wydaję... może trochę to próżne, ale też ekonomiczne jednocześnie:) za ubranka w bdb- stanie potrafię odzyskać min. 50% wartości, a jak kupione na outletach to i więcej

no an allegro jakie cudenka dla dzieci

ano cudeńka...szczególnie dla dziewuszek

reklama

Stawiasz teraz na dziewczynkę? U mnie mąż by chciał, a mi obojętnie...jakoś już tak przywykłam do myśli o chłopcach. Chociaż kiedyś jeszcze w moich wyobrażeniach o rodzinie na myśl zawsze przychodziła mi dziewczynka i róż:)

Do góry