reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie nadal wypłaszczony wykres. Pęcherzyk nie dorósł i nie pęknie... Od dzisiaj zaczynam luteinę i jeszcze bardziej czekam na te wizyty.

reklama
Witam wszystkie wspaniale staraczki w tak piękny słoneczny dzień(bynajmniej u mnie) bo nie wiem jak u Was pogoda dopisuje ja od rana w.pracy ale dziś znalazłam.chwile czasu dla moich sympatycznych koleżanek hehe nie no ale się dziś przymilam a mogę przysiasc ze nic na sumieniu nie mam :happy:poprostu jakoś taki dzień słoneczny to i w duszy i w sercu gra :-) pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę miłego i słonecznego popołudnia :-)

Witam wszystkie wspaniale staraczki w tak piękny słoneczny dzień(bynajmniej u mnie) bo nie wiem jak u Was pogoda dopisuje ja od rana w.pracy ale dziś znalazłam.chwile czasu dla moich sympatycznych koleżanek hehe nie no ale się dziś przymilam a mogę przysiasc ze nic na sumieniu nie mam :happy:poprostu jakoś taki dzień słoneczny to i w duszy i w sercu gra :-) pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę miłego i słonecznego popołudnia :-)
u mnie cieplo, ale chmury nadciągaja i boje sie, ze bedzie padac

Dzień Dobry wszystkim,

my po kolejnej nie przespanej nocy. Zrobił mi się w domu mały szpital, chyba dołączam do grona chorobździlów - w nocy kasłaliśmy jedno przez drugie masakra. Olcia dalej gorączkuje ma 38,5-39 od tygodnia!!! odstawiłam jej już Ibum no bo nie można go za długo podawać, a czopki z paracetamolu nie pomagają. Właśnie się grzecznie inhaluje - po południu zamówiliśmy lekarza na wizytę domową...
A ja wzięłam dzień opieki nad dzieckiem, bo mąż pojechał na rozmowę o pracę (tak to by z Nią został)
Mam w pracy sajgon bo dziś ostatni dzień miesiąca i jutro się pewnie nie odnajdę:/ ale cóż - Córeczka ważniejsza.

Kolekcjonerka mojej koleżanki córeczka też zgrzytała ząbkami i lekarka powiedziała właśnie, że pto na bank owsiki. Ta robiła badania z kału- chyba z 2 albo 3 razy zawoziła, a później inna lekarka powiedziała jej że teraz są jakieś testy w aptece, które można zrobić samemu. Nie wiem czy to potwierdzona info, bo już u koleżanki temat zamknięty, owsików jednak nie było, ale może przyda ci się ta informacja.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

czekam na wyniki i zobaczymy. podobno jak będzie pozytyw to odrobaczać muszą się wszyscy w rodzinie

Ja szczepiłam zwykłymi na nfz + dodatkowo peumokoki (ale płatne dla nas były). Za jakieś czas chcę jeszcze na meningokoki i to wsio już.
A syn ma wzrostu 94cm, waży14,9cm. Wiek to dwa latka i dwa miesiące prawie. Ale on wygląda jak 3latek.
On tylko jak się urodził, to był "normalny" :) 3540g, 54cm. A potem rósł już w swoi (szybkim) tempie. Położna się śmiała,że w cyckach, to mam śmietanę, a nie mleko, bo pulpecik z niego był :) Ale jak zaczął siadać, to zgubił brzuszek. Teraz jest normalnym, proporcjonalnym chłopakiem, który wygląda na 3 latka :)

Dzięki! Też jestem z niego dumna :)

Dziś byłam w sklepie i tak mnie brzuch zaczął boleć, że musiałam oprzeć się o półki :( Dawno mnie tak nie bolało przy @. Ale wzięłam tabletkę i teraz jestem jak młody bóg :-D

Moja Ola ma 4lata, 8mies. 105cm wzrostu i 20kg. To chyba w normie ; )

Katia ja moja ostatnia mialam tragiczna

moje są zawsze tragiczne 1 i 2 dnia - umieram wtedy i nospy forte nic nie dają, a 3 dnia prawie nic nie ma, 4 dnia resztka i koniec. Więcej zamieszania niż to warte;)

Oj... U nas pogromu ciąg dalszy... Mąż już dogorywa, ja też na antybiotyku ale muszę skakać w około Księciunia...

Obu mam życzę zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia

Mój też dogorywa hehe co za sezon, co za los, co za życie. Mnie coś rozkłada ale latam biegam zamiatam ogarniam - wariatka ze mnie. nie umiem na d...usiedzieć

Dzień dobry!
Ja to mam szczęście :realmad: wściekła jestem. Przy tych moich tabletkach mogą wystąpić plamienia. Ostatnie miałam 19 lutego, króciutkie. Dziś jadę z Miłoszem do ortodonty i na zakupy komunijne i akurat dziś musiały pojawić się plamienia :growl: jak na złość . Nienawidzę chodzić z wkładkami , podpaskami itp. :crazy: Niby nic takiego a czuję się już mniej komfortowo , szczególnie jak gdzieś mam iść !! Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :biggrin2: ?

ja też nie lubię mieć podpasek, a tamponów niestety nie używam, bo ich nie trawię.
Kiedyś miałam problemy z nawracającymi infekcjami pochwy (7 pod rząd przez 8 miesięcy), kilka lat temu miałam zapalanie gruczołu Bartholina i to dwukrotnie - raz po lewej raz po prawej i miałam 2 zabiegi nacinania ich, leżenie w szpitalu i potem trudno gojące się leczenie. Zraziłam się i już.

hej hej czy mogę sie dołaczyc:)) my starania planujemy zaczac na przelomie sierpnia/wrzesnia;)

Maziajka witaj, czyli do poczekalni trafiasz. Ja też narazie planuję i odliczam cykle do rozpoczęcia starań...

Dziewczyny ja jestem zakupomaniaczka. Na zarze jest wyprzedaż śródsezonowa. Jakby coś [emoji12]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol - mój nick kolekcjonerka to łagodna wersja zakupomaniaczki hehe witaj w klubie
ja to w większości allegromaniaczka jestem ale też kocham ciuchy nexta dla Olki i sieciówki wogóle

reklama
Do góry