reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, piękne zdjecia :):):)

Dziub witaj! Ja tez robię testy codziennie od 9dpo ;)

Dzisiaj 12dpo. @ spodziewam sie w piątek lub ewentualnie jutro. W tym cyklu brałam dupka po owu, dosyć spora dawkę, bo 2x2 i w poniedziałek ostatni raz brałam. Dzisiaj cały dzien czułam podbrzusze, lekkie skurcze. Wiec sie pewnie przygotowuje macica do @.
Jutro kolejny sikaniec, a co sobie bede żałować ;) niestety spodziewam sie jednej krechy. Ale kciuki nie zaszkodzą :)
Pewnie, kciuki są w dalszym ciągu zaciśnięte!

reklama
No czuje ze @ idzie. ...:( aż z tych nerwów muli mnie w żołądku. ... czuje ze chyba dziś dostane bo co drugi cykl teoretycznie mam krótszy ...i tak pasuje :(

Melania - trzymam kciuki dalej, nie ma @ jest nadzieja - pamiętaj:yes:
Gabiś - Nowy cykl, nowa szansa :tak:
Lux - piękne, cudowne zdjęcia :)
Ja w sumie chciałabym zacząć rozpocząć staranka za rok ;-) ;) Na razie się wdrażam, w lutym kupię sobie kwas foliowy a na razie zdrowo się odżywiamy z partnerem i Tomaszkiem ;-) ;) Partnera mam o 13 lat starszego więc to w sumie ostatni dzwonek :-p
Kawka już wypita, śniadanko zjedzone, niedługo trzeba się do pracy zbierać :)
A co tam u Was kochane?

Hej dziewczyny dzisiaj termin spodziewanej @ ;p czuje sie w miare normalnie , bóle brzucha jak narazie ustąpiły:p stałam już przed apteką , bo naszła mnie mysl , a moze zrobie tescik ?? Ale wytrwalam i kupilam tylko w sklepie obok czekolade wmówilam sobie chyba , że na pewno jak zrobie test to momentalnie @ sie pojawi :D takze mam blokade przed tym haha ale jak caly dzien bedzie okej to wieczorem w aptece kupie teścik i sobie poczeka w torebce na odpowiedni moment ;) miłego dzionka

Megan, Melania i Bertha kciuki za 2 kreseki :)

Lux piękne zdjęcia i jaka wyraźna nóżka mimo że jeszcze taki maleńki okruszek. Czuje że u ciebie będzie dziewczynka :)

Nessi mam pytanie do ciebie? Staracie się już o maleństwo? ile czasu już minęło u ciebie od straty?

Ja moge tylko podziękować za kciuki i oznajmić że rozpoczynam drugi cykl starań :D ten bedzie bardziej intensywny niz poprzedni :D codziennie w dni plodne bedzie przytulanko :D @ przyszla w punkt ;p takze jestem pewna ze teraz sie uda , nie ma innej opcji ;p nastepny termin spodziewanej @ to 8 lipiec a pierwszego wyjezdzam na wakacje do Czarnogóry także nie bede az tyle myslec o tym wszystkim ;P jeszcze ukochany ma urodziny 2 lipca , mama 12 lipca w termin powrotu także moze zalicze 2 prezenty na raz :D trzymam kciuki za pozostale dziewczyny :* oby wam sie udało :D

reklama
Do góry