reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja moge tylko podziękować za kciuki i oznajmić że rozpoczynam drugi cykl starań :D ten bedzie bardziej intensywny niz poprzedni :D codziennie w dni plodne bedzie przytulanko :D @ przyszla w punkt ;p takze jestem pewna ze teraz sie uda , nie ma innej opcji ;p nastepny termin spodziewanej @ to 8 lipiec a pierwszego wyjezdzam na wakacje do Czarnogóry także nie bede az tyle myslec o tym wszystkim ;P jeszcze ukochany ma urodziny 2 lipca , mama 12 lipca w termin powrotu także moze zalicze 2 prezenty na raz :D trzymam kciuki za pozostale dziewczyny :* oby wam sie udało :D
Czyli i bez testu przyszła... :p
Byłam w tamtym roku w Czarnogórze, pięknie jest! Zazdroszczę...

reklama
Czyli i bez testu przyszła... :p
Byłam w tamtym roku w Czarnogórze, pięknie jest! Zazdroszczę...
Tak , oszczędzila mnie :D w sumie lepiej ze w terminie niz jak mialaby sie spozniac :D a w jakiej miejscowosci byłaś ? Ja w tamtym roku tylko przejezdzalam przez Czarnogore a jechalam do Albanii :p widoki piekne:p

Tak , oszczędzila mnie :D w sumie lepiej ze w terminie niz jak mialaby sie spozniac :D a w jakiej miejscowosci byłaś ? Ja w tamtym roku tylko przejezdzalam przez Czarnogore a jechalam do Albanii :p widoki piekne:p
Bar :) tak, góry zatopione w morzu...coś pięknego :)
My jechaliśmy przez Chorwację do Czarnogóry i widoki też były tak piękne, że zastanawiamy się nad Chorwacją w tym roku, ale wszystko się dopiero okaże...

Luxuorius śliczna ta nóżka ;)

No więc jako że wczoraj po południu zauważyłam cienki cień cienia na teście to dziś powtórzyłam. I o taki efekt...[emoji14]
Zacznę skakać z radości jak kreska ściemnieje i @ nie przyjdzie.
1465478437-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie negatyw, brzuch pobolewa wiec czekam na @ dzisiaj lub jutro.
Ojjj... tulam mocno.
Ja moge tylko podziękować za kciuki i oznajmić że rozpoczynam drugi cykl starań :D ten bedzie bardziej intensywny niz poprzedni :D codziennie w dni plodne bedzie przytulanko :D @ przyszla w punkt ;p takze jestem pewna ze teraz sie uda , nie ma innej opcji ;p nastepny termin spodziewanej @ to 8 lipiec a pierwszego wyjezdzam na wakacje do Czarnogóry także nie bede az tyle myslec o tym wszystkim ;P jeszcze ukochany ma urodziny 2 lipca , mama 12 lipca w termin powrotu także moze zalicze 2 prezenty na raz :D trzymam kciuki za pozostale dziewczyny :* oby wam sie udało :D
Trzymam kciuki za następny cykl...

No więc jako że wczoraj po południu zauważyłam cienki cień cienia na teście to dziś powtórzyłam. I o taki efekt...[emoji14]
1465478437-1d1mld.jpeg

Ooo ja gratuluję!!!! I po cichu zapraszam do Lutoweczek!!!!

34bwcsqvxs7xh9od.png

1465478437-1d1mld.jpeg

Ooo!! Brawo brawo!! Gratulacje! :):)
Robiłaś sikanca rano czy teraz dopiero?

Zazdroszczę kreseczki :)

reklama
Do góry