reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, piękne zdjecia :):):)

Dziub witaj! Ja tez robię testy codziennie od 9dpo ;)

Dzisiaj 12dpo. @ spodziewam sie w piątek lub ewentualnie jutro. W tym cyklu brałam dupka po owu, dosyć spora dawkę, bo 2x2 i w poniedziałek ostatni raz brałam. Dzisiaj cały dzien czułam podbrzusze, lekkie skurcze. Wiec sie pewnie przygotowuje macica do @.
Jutro kolejny sikaniec, a co sobie bede żałować ;) niestety spodziewam sie jednej krechy. Ale kciuki nie zaszkodzą :)
Pewnie, kciuki są w dalszym ciągu zaciśnięte!

reklama
No czuje ze @ idzie. ...:( aż z tych nerwów muli mnie w żołądku. ... czuje ze chyba dziś dostane bo co drugi cykl teoretycznie mam krótszy ...i tak pasuje :(

Melania - trzymam kciuki dalej, nie ma @ jest nadzieja - pamiętaj:yes:
Gabiś - Nowy cykl, nowa szansa :tak:
Lux - piękne, cudowne zdjęcia :)
Ja w sumie chciałabym zacząć rozpocząć staranka za rok ;-) ;) Na razie się wdrażam, w lutym kupię sobie kwas foliowy a na razie zdrowo się odżywiamy z partnerem i Tomaszkiem ;-) ;) Partnera mam o 13 lat starszego więc to w sumie ostatni dzwonek :-p
Kawka już wypita, śniadanko zjedzone, niedługo trzeba się do pracy zbierać :)
A co tam u Was kochane?

Hej dziewczyny dzisiaj termin spodziewanej @ ;p czuje sie w miare normalnie , bóle brzucha jak narazie ustąpiły:p stałam już przed apteką , bo naszła mnie mysl , a moze zrobie tescik ?? Ale wytrwalam i kupilam tylko w sklepie obok czekolade wmówilam sobie chyba , że na pewno jak zrobie test to momentalnie @ sie pojawi :D takze mam blokade przed tym haha ale jak caly dzien bedzie okej to wieczorem w aptece kupie teścik i sobie poczeka w torebce na odpowiedni moment ;) miłego dzionka

Megan, Melania i Bertha kciuki za 2 kreseki :)

Lux piękne zdjęcia i jaka wyraźna nóżka mimo że jeszcze taki maleńki okruszek. Czuje że u ciebie będzie dziewczynka :)

Nessi mam pytanie do ciebie? Staracie się już o maleństwo? ile czasu już minęło u ciebie od straty?

Ja moge tylko podziękować za kciuki i oznajmić że rozpoczynam drugi cykl starań :D ten bedzie bardziej intensywny niz poprzedni :D codziennie w dni plodne bedzie przytulanko :D @ przyszla w punkt ;p takze jestem pewna ze teraz sie uda , nie ma innej opcji ;p nastepny termin spodziewanej @ to 8 lipiec a pierwszego wyjezdzam na wakacje do Czarnogóry także nie bede az tyle myslec o tym wszystkim ;P jeszcze ukochany ma urodziny 2 lipca , mama 12 lipca w termin powrotu także moze zalicze 2 prezenty na raz :D trzymam kciuki za pozostale dziewczyny :* oby wam sie udało :D

reklama
Do góry