reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha z rana test robiłam. Dopiero teraz miałam czas tu zajrzeć ;)
No ja jeszcze nie tracę nadziei, że do mnie dołączysz :)

Dzięki :) jeszcze jakies 24-48h i powinno sie wyjaśnić :) póki co @ nie ma ale to jutro mam ostateczny termin.
Czasem wydaje mi sie ze juz cos leci ale nie ma nic. Czasem cos zaboli lub zakłuje. Cyce prawie nie bolą ale jak dotknę od dołu to troszkę je czuje. Objawy prawie żadne i wskazujące zarówno na @ jak i potencjalnie na sukces.. Ale dziwne by było nie miec jeszcze żadnego cienia w 13dpo wiec nadzieja jest juz niewielka.

A jak u ciebie w ostatnich dniach? Cos z objawów miałaś?
Jakiej firmy test miałaś, jaka czułość?

Luxuorius śliczna ta nóżka ;)

No więc jako że wczoraj po południu zauważyłam cienki cień cienia na teście to dziś powtórzyłam. I o taki efekt...[emoji14]
Zacznę skakać z radości jak kreska ściemnieje i @ nie przyjdzie.
1465478437-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszcze i gratulacje :***

Ojjj... tulam mocno.

Trzymam kciuki za następny cykl...

Ooo ja gratuluję!!!! I po cichu zapraszam do Lutoweczek!!!!

34bwcsqvxs7xh9od.png
Dziękuje bardzo :D

Elenna - super. [emoji4][emoji295] :-)
Megan- dobre podeście. Trzymam kciuki za kolejny cykl. [emoji4]
Dziękuje :p bylo mi przykro w pierwszym momencie ale po chwili stwierdzilam ze tak ma byc i juz ;P

Dzięki :) jeszcze jakies 24-48h i powinno sie wyjaśnić :) póki co @ nie ma ale to jutro mam ostateczny termin.
Czasem wydaje mi sie ze juz cos leci ale nie ma nic. Czasem cos zaboli lub zakłuje. Cyce prawie nie bolą ale jak dotknę od dołu to troszkę je czuje. Objawy prawie żadne i wskazujące zarówno na @ jak i potencjalnie na sukces.. Ale dziwne by było nie miec jeszcze żadnego cienia w 13dpo wiec nadzieja jest juz niewielka.

A jak u ciebie w ostatnich dniach? Cos z objawów miałaś?
Jakiej firmy test miałaś, jaka czułość?

Więc z objawów to tylko wczoraj po kąpieli zauważyłam, że mi się piersi zmieniły. Nie są tylko nabrzmiałe ale takie grudkowate jak przy karmieniu.
Test czułości 25, bo 10 juz zużyłam:p
Firmy to chyba nie ma bo to z allegro na sztuki kupowany. Zaraz wstawię zdjęcie op.Link do: Test ciążowy kasetowy testy ciążowe płytkowe w 24h

Ostatnia edycja:
Melania02, i co, przyszła ta @?

Elenna, a pokaz ten test z poprzedniego dnia! Jak to było - nie zauważyłaś drugiej kreski dopiero po paru godzinach spojrzałaś i była..?

Jutro termin @... Dzisiaj jednak nie przyszła..

Melania02, i co, przyszła ta @?

Elenna, a pokaz ten test z poprzedniego dnia! Jak to było - nie zauważyłaś drugiej kreski dopiero po paru godzinach spojrzałaś i była..?

Jutro termin @... Dzisiaj jednak nie przyszła..

Na tym teście na pierwszy rzut oka nic nie widać dopiero jak przyłożyłam do testu z poniedziałku to widać było, że na tym z środy jest lekki cień. Spróbuję zrobić takie zdjęcie żeby coś było widać; )

reklama
Do góry