reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny jak to jest z testami owu. Ile czasu one wychodzą pozytywne? Tylko przed owu czy w trakcie też mogą wyjść?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez robię i dwie jednakowe kreski tylko są tylko jeden dzień. W instrukcji z kolei, że po pozytywnym teście owólka przychodzi 24-36 godzin. Także najlepiej to porównać z temperatura u siebie

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, czy można się przyłączyć do starań o dzidziusia w tym roku. Ja zaczęłam już pod koniec ubiegłego. Niestety u mnie nie wszystkie cykle dają mi szansę narzeczony za granicą i nie zawsze może wrócić, więc dopiero 3 cykle starań za nami bezskutecznych. Obecny cykl też stracony, A w następnym zaczynamy z lekami CLO+ Duphaston. Dodam, że jestem po 2 poronieniach i potem cudowny synio urodzony przedwcześnie, tylko z innym partnerem. A teraz zaczynam walkę jakby od nowa.
witaj i powodzenia :) z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofik

witaj i powodzenia :) z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofik
Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie my z mężem chcemy większe z piwnica [emoji1]

Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba [emoji6]

Okolice Ostródy [emoji6]

[emoji173] [emoji173] [emoji173] mi też się narazie marzy ten domek [emoji6] pola jest dużo [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To blisko mnie :) ja jestem z Iławy :) a raczej kilometr od niej :) też mieszkam w domku :) mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja robiłam wczoraj i dzisiaj i wyszły takie same krechy i już nie wiem. Temp niestety nie mierze. No nic mam jeszcze jeden test to zrobię jeszcze jutro.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zawsze wychodzi pozytywnie przez 2 dni, pewnie miałaś wczoraj owulacje a jutro już "po frytkach" :)

[emoji64]

U mnie @ dobiega końca, ovulejszyn będzie za tydzień w czwartek także już sobie planuje co, jaki gdzie :) bidny chłop będzie ;)
Haha :) Ja już w kalendarzu pozaznaczalam dni kiedy koniecznie trzeba zrobić bara bara :p Chociaż mój M to codziennie gotowy jest do ataku na mnie ;) :p

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
To blisko mnie :) ja jestem z Iławy :) a raczej kilometr od niej :) też mieszkam w domku :) mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilawa też piękne miasto [emoji173] lubie tam jeździć latem bo jest tak ślicznie [emoji173] [emoji173] I czegóż chcieć więcej? [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry