reklama
Ogien121212
Fanka BB :)
Ja tez robię i dwie jednakowe kreski tylko są tylko jeden dzień. W instrukcji z kolei, że po pozytywnym teście owólka przychodzi 24-36 godzin. Także najlepiej to porównać z temperatura u siebieDziewczyny jak to jest z testami owu. Ile czasu one wychodzą pozytywne? Tylko przed owu czy w trakcie też mogą wyjść?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
witaj i powodzenia z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofikHej dziewczyny, czy można się przyłączyć do starań o dzidziusia w tym roku. Ja zaczęłam już pod koniec ubiegłego. Niestety u mnie nie wszystkie cykle dają mi szansę narzeczony za granicą i nie zawsze może wrócić, więc dopiero 3 cykle starań za nami bezskutecznych. Obecny cykl też stracony, A w następnym zaczynamy z lekami CLO+ Duphaston. Dodam, że jestem po 2 poronieniach i potem cudowny synio urodzony przedwcześnie, tylko z innym partnerem. A teraz zaczynam walkę jakby od nowa.
Ogien121212
Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.witaj i powodzenia z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofik
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
To blisko mnie ja jestem z Iławy a raczej kilometr od niej też mieszkam w domku mam 80 kurek i wszystko tu jest pięknePięknie my z mężem chcemy większe z piwnica [emoji1]
Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba [emoji6]
Okolice Ostródy [emoji6]
[emoji173] [emoji173] [emoji173] mi też się narazie marzy ten domek [emoji6] pola jest dużo [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
limonka8721
No właśnie ja robiłam wczoraj i dzisiaj i wyszły takie same krechy i już nie wiem. Temp niestety nie mierze. No nic mam jeszcze jeden test to zrobię jeszcze jutro.
zgryźliwabasia
No właśnie ja robiłam wczoraj i dzisiaj i wyszły takie same krechy i już nie wiem. Temp niestety nie mierze. No nic mam jeszcze jeden test to zrobię jeszcze jutro.
Mi zawsze wychodzi pozytywnie przez 2 dni, pewnie miałaś wczoraj owulacje a jutro już "po frytkach"
[emoji64]
mama _zuzanki
U mnie @ dobiega końca, ovulejszyn będzie za tydzień w czwartek także już sobie planuje co, jaki gdzie bidny chłop będzie
Haha Ja już w kalendarzu pozaznaczalam dni kiedy koniecznie trzeba zrobić bara bara Chociaż mój M to codziennie gotowy jest do ataku na mnie
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
oczekiwanie
To nie tak, owu występuje 24-36h po pozytywnym teście. Także trzeba działaćMi zawsze wychodzi pozytywnie przez 2 dni, pewnie miałaś wczoraj owulacje a jutro już "po frytkach"
[emoji64]
reklama
M2b
Ilawa też piękne miasto [emoji173] lubie tam jeździć latem bo jest tak ślicznie [emoji173] [emoji173] I czegóż chcieć więcej? [emoji1]To blisko mnie ja jestem z Iławy a raczej kilometr od niej też mieszkam w domku mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom