reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam

Wczoraj mój sprawdzony sposób na @ długa kąpiel w gorącej wodzie i w końcu jest! Więc dziś umieram z bólu ale przynajmniej niedługo się skończy i kolejne staranka :-)

Kolejna data @ to 25.05

Miłego dnia wszystkim :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda, ale dobrze ze wiesz na czym stoisz. Powodzenia w tym cyklu &&&
Dz US temp. 37,03 wzrosła bardzo bo wczoraj bylo 36,77 :)
Dzis 23 DC;)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecujące. Pokaż wykres.
U mnie młody chory. Obudził się z bólem nóg i rąk, ręce mu się trzesa. Pierwszy raz ram ma, chyba osłabiony. Gorączki już nie ma. Wcina właśnie druga bułkę

Dziękuję za kciuki oby pomogły bo to moja ostatnia szansa żeby zajść :)

Dobrze że młody już lepiej i gorączki nie ma, mój z rana ma coraz gorszy kaszel :(

Dziękuję za kciuki oby pomogły bo to moja ostatnia szansa żeby zajść :)

Dobrze że młody już lepiej i gorączki nie ma, mój z rana ma coraz gorszy kaszel :(

U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.

My też mamy problemy z zapaleniem krtani u młodego, pierwszy raz jak miał nie cały rok obudził się w nocy szczekajacy i nie mogący oddychać, karetka nas do szpitala zabrała! To było straszne!

Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
hipotrofik jak moja- to normalne, że drobny. Też się boję, że już się nie uda i z ciążą podobnie mam- jeden wielki stres i strach.

U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.
Kochana bol raczek i nozek przedewszystkim wiosna moze wskazywac na dosc szybkie rosniecie dziecka borykalam sie z tym kilka lat temu i co jakis czas tak ma moj syn. Wybralam sie z nim do reumatologa dzieciecego wraz z wynikami krwi i okazalo sie ze ma za maly poziom zelaza w organizmie. Do tego za szybko urosl i z tego bol.
Porob badania jak cos.
Pamietaj zelaza sie podaje sie lyzeczka tylko i wylacznie szczykawka do gardla bo inaczej zniszczysz zeby dziecku

dzień dobry wszystkim
tak, jak myślałam ani sił ani warunków na przytulanki i wygląda na to, że do wyjazdu tak będzie, a na wyjeździe jeszcze gorzej :/ lipa- cykl na straty kolejny.

reklama
Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.

Załączniki

• _20170426_075815.JPG
    _20170426_075815.JPG
    617,9 KB · Wyświetleń: 66
Do góry