Dz US temp. 37,03 wzrosła bardzo bo wczoraj bylo 36,77
Dzis 23 DC
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis 23 DC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, ale dobrze ze wiesz na czym stoisz. Powodzenia w tym cyklu &&&Witam
Wczoraj mój sprawdzony sposób na @ długa kąpiel w gorącej wodzie i w końcu jest! Więc dziś umieram z bólu ale przynajmniej niedługo się skończy i kolejne staranka :-)
Kolejna data @ to 25.05
Miłego dnia wszystkim
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecujące. Pokaż wykres.Dz US temp. 37,03 wzrosła bardzo bo wczoraj bylo 36,77
Dzis 23 DC
U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.Dziękuję za kciuki oby pomogły bo to moja ostatnia szansa żeby zajść
Dobrze że młody już lepiej i gorączki nie ma, mój z rana ma coraz gorszy kaszel
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
hipotrofik jak moja- to normalne, że drobny. Też się boję, że już się nie uda i z ciążą podobnie mam- jeden wielki stres i strach.Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
O rety może kiedyś gdzieś się spotkamyŚniłas mi się dzisiaj. Jechaliśmy do kina autobusem mówiłam trzeba zrobić zdjęcie i pokazać na staraczkach że się widzieliśmy[emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bol raczek i nozek przedewszystkim wiosna moze wskazywac na dosc szybkie rosniecie dziecka borykalam sie z tym kilka lat temu i co jakis czas tak ma moj syn. Wybralam sie z nim do reumatologa dzieciecego wraz z wynikami krwi i okazalo sie ze ma za maly poziom zelaza w organizmie. Do tego za szybko urosl i z tego bol.U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.