reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam

Wczoraj mój sprawdzony sposób na @ długa kąpiel w gorącej wodzie i w końcu jest! Więc dziś umieram z bólu ale przynajmniej niedługo się skończy i kolejne staranka :-)

Kolejna data @ to 25.05

Miłego dnia wszystkim :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda, ale dobrze ze wiesz na czym stoisz. Powodzenia w tym cyklu &&&
Dz US temp. 37,03 wzrosła bardzo bo wczoraj bylo 36,77 :)
Dzis 23 DC;)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecujące. Pokaż wykres.
U mnie młody chory. Obudził się z bólem nóg i rąk, ręce mu się trzesa. Pierwszy raz ram ma, chyba osłabiony. Gorączki już nie ma. Wcina właśnie druga bułkę

Dziękuję za kciuki oby pomogły bo to moja ostatnia szansa żeby zajść :)

Dobrze że młody już lepiej i gorączki nie ma, mój z rana ma coraz gorszy kaszel :(

Dziękuję za kciuki oby pomogły bo to moja ostatnia szansa żeby zajść :)

Dobrze że młody już lepiej i gorączki nie ma, mój z rana ma coraz gorszy kaszel :(

U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.

My też mamy problemy z zapaleniem krtani u młodego, pierwszy raz jak miał nie cały rok obudził się w nocy szczekajacy i nie mogący oddychać, karetka nas do szpitala zabrała! To było straszne!

Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
hipotrofik jak moja- to normalne, że drobny. Też się boję, że już się nie uda i z ciążą podobnie mam- jeden wielki stres i strach.

U mojego pewnie wyjdzie zap. krtani, bo które i chrypi, jak mówi. Ale to wystarczy jednorazowo podać pulmicort i będzie ok.chyba że jakaś grypa i dlatego go nóżki i raczki bolą.
Kochana bol raczek i nozek przedewszystkim wiosna moze wskazywac na dosc szybkie rosniecie dziecka borykalam sie z tym kilka lat temu i co jakis czas tak ma moj syn. Wybralam sie z nim do reumatologa dzieciecego wraz z wynikami krwi i okazalo sie ze ma za maly poziom zelaza w organizmie. Do tego za szybko urosl i z tego bol.
Porob badania jak cos.
Pamietaj zelaza sie podaje sie lyzeczka tylko i wylacznie szczykawka do gardla bo inaczej zniszczysz zeby dziecku

dzień dobry wszystkim
tak, jak myślałam ani sił ani warunków na przytulanki i wygląda na to, że do wyjazdu tak będzie, a na wyjeździe jeszcze gorzej :/ lipa- cykl na straty kolejny.

reklama
Hej. U mnie nadal bez zmian. No może poza tym że zalał mnie dziś wodnisty i przezroczysty śluz. Jajnik kluje.Temperatura 36,17 a test chyba słabszy niż wczoraj. Jak uważacie?
@mfifi04 Gratuluję kochana bety i czekamy na piękny przyrost.

Mój mąż od sierpnia rusza z pracą kierowcy międzynarodowego więc liczę że do sierpnia nam się uda bo potem może być ciężko.

Miłego dnia.

Załączniki

• _20170426_075815.JPG
    _20170426_075815.JPG
    617,9 KB · Wyświetleń: 70
Do góry