M2b
Fanka BB :)
Ja ogólnie pozytywnie ostatnio do życia ale niestety jeśli chodzi o ciaze i przyszłe dzieci to się boję. Teraz te badania lekarz. Jakoś mnie to niepokoi że mi powychodzi niewiadomo co.No to faktycznie się nie popisał . Współczuję .
Nasz też wszystko musi robić, nauczony od małego, więc rzadko trzeba go upominac. A kocham go najmocniej na świecie
No co wy kobietki dzisiaj tak narzekacie, szybko proszę przestać, każda się doczeka
Anik
Kciuki dalej zacisniete
My kończymy właśnie parterowke, projekt sasza II. Trochę pozmieniany, ale jest super.
Pisałam, że dopadł mnie katar a później odebralam też młodego z przedszkola z gorączka i gilami do pasa. Rozłożyło go w 5 minut. Tragedia.
Teraz bym szla na polowkowe i tak mi się trochę smutno robi, potem będzie ten nieszczęsny 27 września i znowu płacz. Już tak będzie. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko ok ale już bedize ten strach ze mną.
Co do domku to zobaczymy bo czasem się z mężem nie możemy dogadać co do wyglądu. Ja lubię w starym stylu mąż nowoczesne. Zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom