reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny jak to jest z testami owu. Ile czasu one wychodzą pozytywne? Tylko przed owu czy w trakcie też mogą wyjść?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez robię i dwie jednakowe kreski tylko są tylko jeden dzień. W instrukcji z kolei, że po pozytywnym teście owólka przychodzi 24-36 godzin. Także najlepiej to porównać z temperatura u siebie

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, czy można się przyłączyć do starań o dzidziusia w tym roku. Ja zaczęłam już pod koniec ubiegłego. Niestety u mnie nie wszystkie cykle dają mi szansę narzeczony za granicą i nie zawsze może wrócić, więc dopiero 3 cykle starań za nami bezskutecznych. Obecny cykl też stracony, A w następnym zaczynamy z lekami CLO+ Duphaston. Dodam, że jestem po 2 poronieniach i potem cudowny synio urodzony przedwcześnie, tylko z innym partnerem. A teraz zaczynam walkę jakby od nowa.
witaj i powodzenia :) z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofik

witaj i powodzenia :) z którego tc synek i ile teraz ma? u mnie 3 straty, ciąża pozamaciczna i córcia 36tc hipotrofik
Synio ma 6 lat. 36 tc z wagą 1850 ale ogólnie zdrowy chłopak. Ale strasznie drobniutki jest. 17. 6 kg obecnie. Wcześniej 2 poronienia. Teraz mam 33 lata i zaczynam się stresować czy się uda zajść w ciążę. Potem jakoś przebrnąć 3 miesiące. Potem donosic i urodzić. Tyle stresu.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie my z mężem chcemy większe z piwnica [emoji1]

Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba [emoji6]

Okolice Ostródy [emoji6]

[emoji173] [emoji173] [emoji173] mi też się narazie marzy ten domek [emoji6] pola jest dużo [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To blisko mnie :) ja jestem z Iławy :) a raczej kilometr od niej :) też mieszkam w domku :) mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja robiłam wczoraj i dzisiaj i wyszły takie same krechy i już nie wiem. Temp niestety nie mierze. No nic mam jeszcze jeden test to zrobię jeszcze jutro.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zawsze wychodzi pozytywnie przez 2 dni, pewnie miałaś wczoraj owulacje a jutro już "po frytkach" :)

[emoji64]

U mnie @ dobiega końca, ovulejszyn będzie za tydzień w czwartek także już sobie planuje co, jaki gdzie :) bidny chłop będzie ;)
Haha :) Ja już w kalendarzu pozaznaczalam dni kiedy koniecznie trzeba zrobić bara bara :p Chociaż mój M to codziennie gotowy jest do ataku na mnie ;) :p

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
To blisko mnie :) ja jestem z Iławy :) a raczej kilometr od niej :) też mieszkam w domku :) mam 80 kurek i wszystko tu jest piękne :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilawa też piękne miasto [emoji173] lubie tam jeździć latem bo jest tak ślicznie [emoji173] [emoji173] I czegóż chcieć więcej? [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry