Nie no wstaję, co będę leżećDziewczyny, wy od razu razu po seksie wstajecie czy jeszcze leżycie? ja się boję że pobrudzę prześcieradło więc wstaje i się wycieram, może tak zabijam szanse na ciążę
reklama
Napisałam na priv bo tu już za mało kresek a za dużo ciążowych tematówA z ciekawości, powiesz który to szpital? Jak nie chcesz na forum, to może być priv, ale chyba jesteśmy z podobnego rejonu Polski i zawsze dobrze wiedzieć, które miejsce na prowadzenie ciąży i poród warto wziąć pod uwagę
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny, wy od razu razu po seksie wstajecie czy jeszcze leżycie? ja się boję że pobrudzę prześcieradło więc wstaje i się wycieram, może tak zabijam szanse na ciążę
Czasem tak czasem nie. Ogólnie nie powinno to mieć znaczenia
Ja już się zgubilam, przed chwilą nei chciał?To wracajac do tematów kreskowych jest szansa że jestem przed owulacją i będę testować w lutym Stary ruszył plemniki i już liczę kiedy będę testować.
Patii26
Bo miał umowę z nfz, to jest zajebista sprawa. Mój gin tylko prywatnie. On jedynie robi na nfz histeroskopie i prenatalne pierwsze i drugie. Wtedy je robi w innej klinice, tam gdzie mają umowę na nfz, u siebie przyjmuje tylko prywatnie. A jest to lekarz znakomity i ufam mu w 100%.Ja w ciąży chodziłam do lekarza prywatnie a skierowania na badania dawał mi na nfz
Patii26
Nigdy nie wierzyłam, że na nfz można trafić na tak dobrego lekarza jak prywatnie.Możesz prowadzić ciążę prywatnie w ilu chcesz ośrodkach. Natomiast na NFZ musisz zdecydować się na jedno miejsce tj możesz oczywiście zmienić lekarza ale nie możesz prowadzić ciąży jednocześnie w dwóch miejscach na NFZ
Ostatnia ciążę prowadziłam w 2 miejscach prywatnie i na NFZ w przychodni przyszpitalnej. Zdecydowanie NFZ wygrał ten konkurs. Teraz pewnie będę prowadzić tylko na NFZ
Większość tych na nfz leczy też prywatnie ja mam dwóch takich do których chodzę, przyjmula także na nfz więc lecza zapewne tak samoNigdy nie wierzyłam, że na nfz można trafić na tak dobrego lekarza jak prywatnie.
reklama
Patii26
Potwierdzam. Moja przyjaciółka rodziła tam córkę w 2020 roku i była zachwycona. Nie trzeba tam prowadzić ciąży, trzeba tylko przynajmniej raz iść do anestezjologa i raz na wizytę gin w ciąży i jest kwalifikacja do tego szpitalaJak się czujesz ? Masz jakieś objawy ? :-)
Polecam w Katowicach szpital Łubinowa. Rodziłam tam dwa razy i byłam zachwycona. To jest prywatny szpital ale ma umowę z NFZ więc rodzisz za darmo. Do porodu sn jest znieczulenie tylko trzeba iść na wizytę do anestezjologia przed porodem. Ja nie korzystałam ale dobrze wiedzieć że jest taka możliwość bo w większości szpitali niestety nie ma takiej możliwości bo nie ma anestezjologia.