MamaR
Fanka BB :)
Jak się czujesz ? Masz jakieś objawy ? :-)Ja nawet rodzinnego nie mam Bo z pakietu chodzę prywatnego. Postanowiłam że jak po kolejnej wizycie będzie ok i będzie to ogarnę ten temat i zobaczę kto na NFZ pracuje ale ta moja do której chodzę z pakietu pracuje w szpitalu w którym bym rodziła (w tym samym w którym walczyliśmy z cp) i skoro znalazła cp z beta około 500 i jest na liście tych z uprawnieniami z USG to chyba będę się jej trzymać
Polecam w Katowicach szpital Łubinowa. Rodziłam tam dwa razy i byłam zachwycona. To jest prywatny szpital ale ma umowę z NFZ więc rodzisz za darmo. Do porodu sn jest znieczulenie tylko trzeba iść na wizytę do anestezjologia przed porodem. Ja nie korzystałam ale dobrze wiedzieć że jest taka możliwość bo w większości szpitali niestety nie ma takiej możliwości bo nie ma anestezjologia.no to powiem wam ciężka sprawa , nie zastanawiałam się na ten moment gdzie chciałabym rodzic , ani teraz ani przed wgl zajściem w ciążę . Wiem że napewno nie w moim mieście , raczej Katowice z tym że nie wyobrażam sobie jeździć tam do lekarza . No nic , zobaczę . Akurat ginekolog która przyjmuje u mnie w przychodzi na internecie ma bardzo dobre opinie ,chociaż nigdy u niej nie była bo dopchac się do niej to jakaś maskara . Ale może teraz się uda , skoro w ciąży muszą znaleźć termin . Ale to co poprostu mówię że chce potwierdzić ciąże i oni powinni znaleźć w miarę szybko termin ?