reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

napewno jeszcze chwila i poczujesz :) ale fajnie :) ja pamietam po ciazy ze tego uczucia w srodku mi brakowalo :)
Cudowne uczucie...od 8 miesiąca jest już gorzej jak dzidzia wciska się pod żebra i czasem ciężko oddychać, ale mimo wszystko nie da się tego do niczego porównać. Ja to ciągle mówię, że całe życie mogłabym chodzić w ciąży [emoji12] ja na początku nie wiedziałam, że to ruchy, to były takie bulgotki, jakby w jelitach, ale potem pomyślałam, że to może ruchy i tydzień później już poczułam wyraźnie :) poczułam jakoś 18-19 tydz? Nie pamiętam dokładnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Cudowne uczucie...od 8 miesiąca jest już gorzej jak dzidzia wciska się pod żebra i czasem ciężko oddychać, ale mimo wszystko nie da się tego do niczego porównać. Ja to ciągle mówię, że całe życie mogłabym chodzić w ciąży
emoji12.png
ja na początku nie wiedziałam, że to ruchy, to były takie bulgotki, jakby w jelitach, ale potem pomyślałam, że to może ruchy i tydzień później już poczułam wyraźnie :) poczułam jakoś 18-19 tydz? Nie pamiętam dokładnie :)

Ja po poronieniu to kazdego dnia balam sie przez cala ciaze wiec ruchy byly dla mnie bardzo waznym czynnikiem ze maluszek tam jest i zyje, jak zauwazylam ze sie dluzsza chwile nie rusza to od razu Go budzilam :) pewnie teraz dlatego nie daje nam spac i tak rano wstaje :laugh2:

Za tydzień w piątek zobacze najwyżej jak @ nie przyjedzie i będzie tu ok to przesune termin
Kochana, na Twoim miejscu jeśli wszystko będzie ok z ciążą to bym sobie dała spokój z keratyna. Mój przyjaciel fryzjer powiedział mi kiedyś, ze żadnej kobiecie w ciąży nie zrobi keratyny. To siedzenie w oparach. Ja nie mogłam być w tej części salonu, kiedy on robił ten zabieg bo paliło w oczy i smierdzialo a co dopiero siedzieć tyle czasu. Ale decyzja należy do Ciebie :) Dam zabieg daje efekty super, ale ja bym się nie decydowała w ciąży.

Nie zdecydowanie odpuszczam sobie nigdy nie robilam tego zabiegu na włosach i do końca nie wiedzialam na czym to polega ale na pewno zrobię sobie może za rok

@docia kciuki za tatę :*
@Emsi piękny dzidź :*
@NATALA super krechy, teraz musi być dobrze :)
@Lanvin idealnie u Ciebie widać ten skok, przejrzysta temp. :)

Ja dzisiaj wizyta, od wczorajszego dnia nie rozmawiam w ogóle ze swoim, myślę, czy się dzisiaj nie wyprowadzić do mamy na jakiś czas, mam dość problemów żeby jeszcze on mi nerwy psuł...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj wizyta, od wczorajszego dnia nie rozmawiam w ogóle ze swoim, myślę, czy się dzisiaj nie wyprowadzić do mamy na jakiś czas, mam dość problemów żeby jeszcze on mi nerwy psuł...

Kochana co się dzieje?! Pamiętać zbyt długo się starałas. Nie możesz się denerwować. Jeśli da ci to spokój to wyprowadz się do mamy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, na Twoim miejscu jeśli wszystko będzie ok z ciążą to bym sobie dała spokój z keratyna. Mój przyjaciel fryzjer powiedział mi kiedyś, ze żadnej kobiecie w ciąży nie zrobi keratyny. To siedzenie w oparach. Ja nie mogłam być w tej części salonu, kiedy on robił ten zabieg bo paliło w oczy i smierdzialo a co dopiero siedzieć tyle czasu. Ale decyzja należy do Ciebie :) Dam zabieg daje efekty super, ale ja bym się nie decydowała w ciąży.
W 2 lub 3 trymestrze nie ma przeciwwskazań, pytałam :) wszystko zależy od tego jakiej keratyny się użyje, są silne, które faktycznie mocno smierdzą, a są takie których praktycznie nie czuć. Ale najlepiej zapytać gina, bo każda ciąża jest inna :)

Co się stało tym razem? Czym Cię tak wkurzył, dopiero mówiłaś, że jest dużo lepiej.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Hej dziewczyny.U mnie dziś pada.bllee:mad:

Nie zdecydowanie odpuszczam sobie nigdy nie robilam tego zabiegu na włosach i do końca nie wiedzialam na czym to polega ale na pewno zrobię sobie może za rok
Ja też bym nie robiła.po co ryzykować ;)

Powodzenia na wizycie.czekam na wiesci:happy:
A chlopem się nie przejmuj.dziwni sa:eek:
Ważne żebyś Ty nie denerwowala się przez niego bo po co??.jeśli ta przerwa od niego Ci pomoże to tak zrób.

Miłego dnia

Do góry