reklama
Żołna
Fanka BB :)
Haha identyczną przygodę miałam...W Warszawie chyba każdy szpital ma znieczulenie. Co z tego skoro urodziłam w 30 minut i anestezjolog nie zdążył
"Po co pani wróciła, 2 godz temu mówiłam, że pani dziś nie urodzi... O boże .. 8 cm rozwarcia!" Ledwo do sali porodowej mnie dowieźli
olka11135
Nigdy nie wierzyłam, że na nfz można trafić na tak dobrego lekarza jak prywatnie.
Ja trafiłam mega super. Niestety minusem są opóźnienia. Bo wiadomo zapisują pacjentki co 15 minut, a lekarz poświęca pacjentce ich zwykle ok 40-60
Gdyby nie to nadal bym tam chodziła i bez ciąży
MamaR
No właśnie o to ciągle się wkurzam. On ma humory i raz mówi że nie chce a następnego dnia sam inicjuje sexy bez zabezpieczenia i jeszcze pyta czy już była owulacja. On mi chyba chce nerwy popsućJa już się zgubilam, przed chwilą nei chciał?
Ja bym z nim serio pogadała na poważnie bo wygląda to niefajnieNo właśnie o to ciągle się wkurzam. On ma humory i raz mówi że nie chce a następnego dnia sam inicjuje sexy bez zabezpieczenia i jeszcze pyta czy już była owulacja. On mi chyba chce nerwy popsuć
K_89
Hej! Mnie dzis od razu z rana dopadła migrena z aurą czy któraś z was też na to cierpi? 5 h leżałam w łóżku, w ciemności i myslalam, że zejdę… teraz niedawno troszkę lepiej się poczułam ale dalej kiepsko ogólnie. Zauważyłam, że łapie mnie zawsze w okolicy owulacji w listopadzie było dokładnie dzień przez owu…
Gratulacje wszystkim dziewczynom z dwoma kreskami.
@Klemensa dajesz nadzieję na prawidłową ciążę po cp. Miałaś robioną drożność przypomnij mi bo nie ogarnęłam?
Ja bym chciała czas przyspieszyć żeby był juz marzec i zacząć znów starania…
Miłego weekendu!
@Klemensa dajesz nadzieję na prawidłową ciążę po cp. Miałaś robioną drożność przypomnij mi bo nie ogarnęłam?
Miłego weekendu!
Nie, nie robiłam drożności a i migrenę z aurą mamHej! Mnie dzis od razu z rana dopadła migrena z aurą czy któraś z was też na to cierpi? 5 h leżałam w łóżku, w ciemności i myslalam, że zejdę… teraz niedawno troszkę lepiej się poczułam ale dalej kiepsko ogólnie. Zauważyłam, że łapie mnie zawsze w okolicy owulacji w listopadzie było dokładnie dzień przez owu…
Miłego weekendu!
@klaudia16 pisałam kilka dni temu o tym moim monitoringu ,że druga lekarka nic nie widziała ,że owulacji nie było bo pęcherzyk zniknął . Dzisiaj pojechałam za twoją radą na badanie progesteronu (załączam zdjęcie) . Co myślisz ? Wynik 6-7 dni po owulacji .
olka11135
@klaudia16 pisałam kilka dni temu o tym moim monitoringu ,że druga lekarka nic nie widziała ,że owulacji nie było bo pęcherzyk zniknął . Dzisiaj pojechałam za twoją radą na badanie progesteronu (załączam zdjęcie) . Co myślisz ? Wynik 6-7 dni po owulacji . Zobacz załącznik 1684877
No ewidentnie owulacja była i to raczej już spokojnie z 7 dni temu
reklama
MamaR
Była była Za kilka dni test ciążowy zrób@klaudia16 pisałam kilka dni temu o tym moim monitoringu ,że druga lekarka nic nie widziała ,że owulacji nie było bo pęcherzyk zniknął . Dzisiaj pojechałam za twoją radą na badanie progesteronu (załączam zdjęcie) . Co myślisz ? Wynik 6-7 dni po owulacji . Zobacz załącznik 1684877