A gdzie się kupuje takie testy? Dają dobry wynik! Moje jakieś popsute...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie się kupuje takie testy? Dają dobry wynik! Moje jakieś popsute...
Ja test? U mnie dziś dopiero 4dpoHej Kochane
@nataala super krechy! Trzymam kciuki.
@Emsi* fajny bobo. Spróbuj pić mikstury z Wit C w proszku z malinami, kurkuma, miodem i imbirem. Mi zawsze pomaga. Dzidziuś boski
@basia89 przykro mi, że @ znowu przyszła
@Lanvin czekasz jeszcze czy robisz testa? Kochana Twój synek to juz duzy facet. Będzie może i trochę łez ale musisz mu wytłumaczyć, ze Wy macie swoje łóżko a on swoje. A Twój M się na to nie denerwuje?
Może to oznacza abyś go nie używalaKurde!!!!!
Potrzaskalam swój termometr ;-( :-( :-( :-(
No dwie lewe ręce mam :-(
Ooo ja myślałam, ze dalej niż 4. hehe to czekamy wiesz w tym wieku chłopcy już zaczynają rywalizować trochę z drugim mężczyzną o mamę jako kobietę. Taki kompleks Edypa. Wiem, ze jesteś z synem bardzo związana, ale na to spanie z Wami to już trochę za duzy dzidzius :*Ja test? U mnie dziś dopiero 4dpo
Denerwuje, dlatego musimy coś z tym zrobić, bo ja ciągle mówiłam, że nie będę mu zabraniać, jeśli tego potrzebuje, ale widzę, że tak się dłużej nie da...
Albo że już nie będzie potrzebny [emoji12]
A może wcale? Kiedy jest termin @??Albo że już nie będzie potrzebny [emoji12]
A ja chodzę od wczoraj taka głodna... Ledwo coś zjem i zaraz znowu odczuwam głód...może @ szybciej przyjdzie tym razem.