reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A może wcale? Kiedy jest termin @??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero 24.04 :) także w 4 dpo to na pewno nie objaw ciąży [emoji3]

@Paraplu, orientujesz się ile czasu na vitaliii zajmuje rozpisanie jadłospisu?? Jak kupie dziś, to dostanę go po świętach??

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziewczyny mam pytanie po świętach umowiona jestem na keretynowe prostowanie włosów no i niewiem czy jeśli ewentualnie jestem w ciąży czy to nie zaszkodzi czy można takie rzeczy robić

Ooo ja myślałam, ze dalej niż 4. :) hehe to czekamy :) wiesz w tym wieku chłopcy już zaczynają rywalizować trochę z drugim mężczyzną o mamę jako kobietę. Taki kompleks Edypa. Wiem, ze jesteś z synem bardzo związana, ale na to spanie z Wami to już trochę za duzy dzidzius :) :*
Wiem kochana, dlatego postanowiłam, że nie mogę odpuścić :) dzisiaj była wpadka, bo ma okropny kaszel, syrop dostaje 3 dzień, ale w nocy najgorzej kaszle, także to był ciężki temat jak się męczył, ale jak tylko mu trochę odpuści, to nie ma zmiłuj, najwyżej będę niewyspana. Teraz święta, więc kilka dni wolnego i możemy ogarnąć ten temat, najwyżej odespie w ciągu dnia :)

A jak Ty się czujesz?? Jakieś ruchy już czułaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziewczyny mam pytanie po świętach umowiona jestem na keretynowe prostowanie włosów no i niewiem czy jeśli ewentualnie jestem w ciąży czy to nie zaszkodzi czy można takie rzeczy robić
Ja też robię keratyne i teraz jak w lutym byłam, to dziewczyna mówiła, że ona w pierwszym trymestrze nie robi dziewczynom, bo się boi. Nie wiadomo, czy może zaszkodzić, czy nie, także ja bym przesunęła o dwa miesiące... Ale zapytaj gina :) kiedy ostatni raz robiłaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nigdy nie robilam chciałam spróbować pierwszy raz no to może jednak odpuszcze . byłam pewna ze nic z tego nie będzie i się zapisałam

Może któraś z Was miała cos podobnego, oczywiście wybieram się do ginekologa.
Otóż staramy się o dziecko. Tydzień przed @ pobolewał mnie brzuch i stwierdziłam ,oho na pewno zbliża się @. Dzisiaj jej dostałam ale mam słabe plamienie, dodatkowo nie boli mnie brzuch(a mam wykryte torbiele endomenrialna i od dwóch miesięcy mega bolesna @), zrobiłam test ciążowy ale negatywny.
Tak się zastanawiam, czy to nie od tych torbieli, ale miałam mega bolesne @, a dzisiaj właśnie nie.

Nigdy nie robilam chciałam spróbować pierwszy raz no to może jednak odpuszcze . byłam pewna ze nic z tego nie będzie i się zapisałam
Sam zabieg bardzo polecam, mi się bardzo poprawiły włosy, a robię już 3 rok :) teraz jeden zabieg wystarcza mi spokojnie na 8-9 miesięcy, a właściwie jeszcze dłużej, ale po tych 8-9 poprawiam :) kiedy masz umówiony termin?? Przesuń najwyżej o dwa miesiące :)

Może któraś z Was miała cos podobnego, oczywiście wybieram się do ginekologa.
Otóż staramy się o dziecko. Tydzień przed @ pobolewał mnie brzuch i stwierdziłam ,oho na pewno zbliża się @. Dzisiaj jej dostałam ale mam słabe plamienie, dodatkowo nie boli mnie brzuch(a mam wykryte torbiele endomenrialna i od dwóch miesięcy mega bolesna @), zrobiłam test ciążowy ale negatywny.
Tak się zastanawiam, czy to nie od tych torbieli, ale miałam mega bolesne @, a dzisiaj właśnie nie.
Każda @ ma prawo być nieco inna, jak nie boli, to raczej nic złego :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Wiem kochana, dlatego postanowiłam, że nie mogę odpuścić :) dzisiaj była wpadka, bo ma okropny kaszel, syrop dostaje 3 dzień, ale w nocy najgorzej kaszle, także to był ciężki temat jak się męczył, ale jak tylko mu trochę odpuści, to nie ma zmiłuj, najwyżej będę niewyspana. Teraz święta, więc kilka dni wolnego i możemy ogarnąć ten temat, najwyżej odespie w ciągu dnia :)

A jak Ty się czujesz?? Jakieś ruchy już czułaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Wierze w Ciebie :) chyba jeszcze nie czuje :) sama nie wiem :) niż jeszcze ze 2 tyg. Ale czuję tak psychicznie, ze jest i tam sobie pływa i fika koziołki :) już 15 tc :)

reklama
Do góry