Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem kochana, dlatego postanowiłam, że nie mogę odpuścić dzisiaj była wpadka, bo ma okropny kaszel, syrop dostaje 3 dzień, ale w nocy najgorzej kaszle, także to był ciężki temat jak się męczył, ale jak tylko mu trochę odpuści, to nie ma zmiłuj, najwyżej będę niewyspana. Teraz święta, więc kilka dni wolnego i możemy ogarnąć ten temat, najwyżej odespie w ciągu dniaOoo ja myślałam, ze dalej niż 4. hehe to czekamy wiesz w tym wieku chłopcy już zaczynają rywalizować trochę z drugim mężczyzną o mamę jako kobietę. Taki kompleks Edypa. Wiem, ze jesteś z synem bardzo związana, ale na to spanie z Wami to już trochę za duzy dzidzius :*
Ja też robię keratyne i teraz jak w lutym byłam, to dziewczyna mówiła, że ona w pierwszym trymestrze nie robi dziewczynom, bo się boi. Nie wiadomo, czy może zaszkodzić, czy nie, także ja bym przesunęła o dwa miesiące... Ale zapytaj gina kiedy ostatni raz robiłaś??Dziewczyny mam pytanie po świętach umowiona jestem na keretynowe prostowanie włosów no i niewiem czy jeśli ewentualnie jestem w ciąży czy to nie zaszkodzi czy można takie rzeczy robić
Sam zabieg bardzo polecam, mi się bardzo poprawiły włosy, a robię już 3 rok teraz jeden zabieg wystarcza mi spokojnie na 8-9 miesięcy, a właściwie jeszcze dłużej, ale po tych 8-9 poprawiam kiedy masz umówiony termin?? Przesuń najwyżej o dwa miesiąceNigdy nie robilam chciałam spróbować pierwszy raz no to może jednak odpuszcze . byłam pewna ze nic z tego nie będzie i się zapisałam
Każda @ ma prawo być nieco inna, jak nie boli, to raczej nic złegoMoże któraś z Was miała cos podobnego, oczywiście wybieram się do ginekologa.
Otóż staramy się o dziecko. Tydzień przed @ pobolewał mnie brzuch i stwierdziłam ,oho na pewno zbliża się @. Dzisiaj jej dostałam ale mam słabe plamienie, dodatkowo nie boli mnie brzuch(a mam wykryte torbiele endomenrialna i od dwóch miesięcy mega bolesna @), zrobiłam test ciążowy ale negatywny.
Tak się zastanawiam, czy to nie od tych torbieli, ale miałam mega bolesne @, a dzisiaj właśnie nie.
Wierze w Ciebie chyba jeszcze nie czuje sama nie wiem niż jeszcze ze 2 tyg. Ale czuję tak psychicznie, ze jest i tam sobie pływa i fika koziołki już 15 tcWiem kochana, dlatego postanowiłam, że nie mogę odpuścić dzisiaj była wpadka, bo ma okropny kaszel, syrop dostaje 3 dzień, ale w nocy najgorzej kaszle, także to był ciężki temat jak się męczył, ale jak tylko mu trochę odpuści, to nie ma zmiłuj, najwyżej będę niewyspana. Teraz święta, więc kilka dni wolnego i możemy ogarnąć ten temat, najwyżej odespie w ciągu dnia
A jak Ty się czujesz?? Jakieś ruchy już czułaś??
chyba jeszcze nie czuje sama nie wiem niż jeszcze ze 2 tyg. Ale czuję tak psychicznie, ze jest i tam sobie pływa i fika koziołki już 15 tc