reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, ja mam to samo... Tyle tragedii się dzieje i to niestety na każdym etapie, że naprawdę nie wirm jak będę się zachowywać jak już się uda... Tak naprawdę to uspokoimy się jak dziec będzie leżał obok, w domu.... Swoją drogą drogą, zanim trafiłam na forum inaczej podchodziłam do wszystkiego. Wiadomo ze zdarzały się poronienia... Ale po tych wszystkich historiach z lekarzami, lekami, konowałami, szyjkami, wadami, badaniami...czasami myślę że lepiej byłoby jednak nie wiedzieć tego wszystkiego... Jak każda z was zobaczyła 2 kreski, to mi już z tyłu głowy pojawia się obawa, co będzie jak sama zajde... Chyba wolę sobie tego nie wyobrażać. [emoji17]
O właśnie to mnie dzisiaj też dopadło. Tyle złego jest wokół takiego cudu że aż strach... Zobaczyłam szafę z dziecięcymi ciuchami u dziewczyny w ciąży i myślę że na bym się nie odważyła - tak jak mówisz dopóki dzidzia nie będzie już z nami... Nawet się upić nie mogę!
Idę na jogę i masaż, jakoś się trzeba wyluzować!

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To ja 40 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze chciałam się wyrobić z dziećmi do 35, niestety nie udało się. Wiem ze w dzisiejszych czasach trochę czasu mi jeszcze zostało. Tylko, że ja bardzo słabo z hormonami. Idąc do lekarza myślałam że orzecze mi przedwczesna menopauze. Na szczęście przy stymulacji owulacji, estradiolu i luteinie wygląda ze jest szansa. Do tego leczę się na depresję, przyjmuje leki, to raczej też nie pomaga. Ostatnio okazało się ze mam ubytek w bliźnie po cc, czekam na operację. I te wszystkie przeciwności doprowadziły do tych refleksji. [emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
@gabrika bardzo mi przykro [emoji22][emoji22] tule Cię mocno [emoji182][emoji182]

@Lanvin kciuki żeby sen był proroczy !!

Ja właśnie wróciłam od GP, byłam u innej babki bo moja na macierzyńskim i jakieś mam dziwne odczucia ... chyba następnym razem pójdę do innej. W każdym razie, dała nam skierowania na powtórkę badań hormonalnych dla mnie i na nasienie mojego M. Powiedziała ze jak odbiorę komplet badań to mam się zjawić i wtedy ona nas skieruje na IvF. No wiec dzwonię umówić M na nasienie a oni mi wyznaczają datę na 10 maja !!! Pierwszy wolny termin. Także kolejne 5tyg. Później 2 tyg czekania na wyniki. Wiec suma sumara komplet powinnismy mieć w granicach 24 maja. A wiec nic nie przyspiesza i o czasie tak jak miałam napisane wcześniej, skierują nas w czerwcu na ivf [emoji30][emoji30] odebrałam tez wyniki swojego AMH. I jestem zdziwiona. Dwa lata temu wynik był 3,9 wiec założyłam ze teraz jak jestem starsza będzie niższy. A taM 4.1 ! (Po przeliczeniu na jednostkę w której miałam pierwsze badanie bo tu maja inne). No dziwne to. Ale w sumie Zawoja złego ze jest taki a nie gorszy ;)

W ogole Was nadrobić to jakiś kosmos ! Produkujecie jak szalone !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry