reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, ja mam to samo... Tyle tragedii się dzieje i to niestety na każdym etapie, że naprawdę nie wirm jak będę się zachowywać jak już się uda... Tak naprawdę to uspokoimy się jak dziec będzie leżał obok, w domu.... Swoją drogą drogą, zanim trafiłam na forum inaczej podchodziłam do wszystkiego. Wiadomo ze zdarzały się poronienia... Ale po tych wszystkich historiach z lekarzami, lekami, konowałami, szyjkami, wadami, badaniami...czasami myślę że lepiej byłoby jednak nie wiedzieć tego wszystkiego... Jak każda z was zobaczyła 2 kreski, to mi już z tyłu głowy pojawia się obawa, co będzie jak sama zajde... Chyba wolę sobie tego nie wyobrażać. [emoji17]
O właśnie to mnie dzisiaj też dopadło. Tyle złego jest wokół takiego cudu że aż strach... Zobaczyłam szafę z dziecięcymi ciuchami u dziewczyny w ciąży i myślę że na bym się nie odważyła - tak jak mówisz dopóki dzidzia nie będzie już z nami... Nawet się upić nie mogę!
Idę na jogę i masaż, jakoś się trzeba wyluzować!

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To ja 40 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze chciałam się wyrobić z dziećmi do 35, niestety nie udało się. Wiem ze w dzisiejszych czasach trochę czasu mi jeszcze zostało. Tylko, że ja bardzo słabo z hormonami. Idąc do lekarza myślałam że orzecze mi przedwczesna menopauze. Na szczęście przy stymulacji owulacji, estradiolu i luteinie wygląda ze jest szansa. Do tego leczę się na depresję, przyjmuje leki, to raczej też nie pomaga. Ostatnio okazało się ze mam ubytek w bliźnie po cc, czekam na operację. I te wszystkie przeciwności doprowadziły do tych refleksji. [emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
@gabrika bardzo mi przykro [emoji22][emoji22] tule Cię mocno [emoji182][emoji182]

@Lanvin kciuki żeby sen był proroczy !!

Ja właśnie wróciłam od GP, byłam u innej babki bo moja na macierzyńskim i jakieś mam dziwne odczucia ... chyba następnym razem pójdę do innej. W każdym razie, dała nam skierowania na powtórkę badań hormonalnych dla mnie i na nasienie mojego M. Powiedziała ze jak odbiorę komplet badań to mam się zjawić i wtedy ona nas skieruje na IvF. No wiec dzwonię umówić M na nasienie a oni mi wyznaczają datę na 10 maja !!! Pierwszy wolny termin. Także kolejne 5tyg. Później 2 tyg czekania na wyniki. Wiec suma sumara komplet powinnismy mieć w granicach 24 maja. A wiec nic nie przyspiesza i o czasie tak jak miałam napisane wcześniej, skierują nas w czerwcu na ivf [emoji30][emoji30] odebrałam tez wyniki swojego AMH. I jestem zdziwiona. Dwa lata temu wynik był 3,9 wiec założyłam ze teraz jak jestem starsza będzie niższy. A taM 4.1 ! (Po przeliczeniu na jednostkę w której miałam pierwsze badanie bo tu maja inne). No dziwne to. Ale w sumie Zawoja złego ze jest taki a nie gorszy ;)

W ogole Was nadrobić to jakiś kosmos ! Produkujecie jak szalone !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry