reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@gabrika bardzo mi przykro [emoji22][emoji22] tule Cię mocno [emoji182][emoji182]

@Lanvin kciuki żeby sen był proroczy !!

Ja właśnie wróciłam od GP, byłam u innej babki bo moja na macierzyńskim i jakieś mam dziwne odczucia ... chyba następnym razem pójdę do innej. W każdym razie, dała nam skierowania na powtórkę badań hormonalnych dla mnie i na nasienie mojego M. Powiedziała ze jak odbiorę komplet badań to mam się zjawić i wtedy ona nas skieruje na IvF. No wiec dzwonię umówić M na nasienie a oni mi wyznaczają datę na 10 maja !!! Pierwszy wolny termin. Także kolejne 5tyg. Później 2 tyg czekania na wyniki. Wiec suma sumara komplet powinnismy mieć w granicach 24 maja. A wiec nic nie przyspiesza i o czasie tak jak miałam napisane wcześniej, skierują nas w czerwcu na ivf [emoji30][emoji30] odebrałam tez wyniki swojego AMH. I jestem zdziwiona. Dwa lata temu wynik był 3,9 wiec założyłam ze teraz jak jestem starsza będzie niższy. A taM 4.1 ! (Po przeliczeniu na jednostkę w której miałam pierwsze badanie bo tu maja inne). No dziwne to. Ale w sumie Zawoja złego ze jest taki a nie gorszy ;)

W ogole Was nadrobić to jakiś kosmos ! Produkujecie jak szalone !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A gdzie w UK mieszkasz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, Tak na szybko. U mnie wszystko super. Parametry prawidłowe. Dzidziuś ma 7cm. Fikal koziołki i stawał na głowie cały czas :) no kosmita mały. :) co do płci jeszcze nie wiemy :) :*
Chociaż jedna pozytywna wiadomość dziś. Bardzo się cieszę! Masz zdjęcie? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej :)

Stresu trochę jest, ponieważ jestem rocznik 83, także w społecznym mniemaniu powinnam być już matką nastolatków :p

Czasem myślę że nie chcę, ponieważ wiem że skończą się luźniejsze dni, nie wyobrażam sobie co się stanie z moim ciałem od wewnątrz- nie ogarniam tego wyobraźnią po prostu. Boje się bólu itp. chyba tego co przeraża większość kobiet...

Hej :)

Tutaj panuje taki ruch, że nie dziwne, że nie zauważyłaś, haha :p
Nie mamy dzieci, nigdy nie było na nie w sumie czasu, temat nie istniał. W sumie oprócz komentarzy sąsiadek, nikt nie ingerował w nasze wybory odnośnie potomstwa.
Mam 34 lata, mąż 37. Żyjemy sobie spokojnie we dwoje w naszym M4, bez zwierząt.
Moją miłością są podróże, książki, tatuaże i i ekstremalna jazda na nartach :)
Witam. Ja rocznik 85, więc jesteśmy w podobnym wieku. I mamy podobny dylemat. Co kiedy skończą się luźne dni... Z jednej strony chcę, z drugiej zastanawiam się czy nie będę tęsknić za tym luzem.

Witam. Ja rocznik 85, więc jesteśmy w podobnym wieku. I mamy podobny dylemat. Co kiedy skończą się luźne dni... Z jednej strony chcę, z drugiej zastanawiam się czy nie będę tęsknić za tym luzem.

Ja mam córcię juz prawie 9 letnia wiec tez mam luzy praktycznie , ale wyszalalam sie juz przed nia i teraz tez miałam czas na wszystko , tylko ze brakuje mi drugiego dziubaka ... stara baba chce sie znowu w pieluchy wpakować [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry