reklama
M2b
Fanka BB :)
Super! To czekamy na fotografię od wewnątrz i zewnątrz [emoji4]Kochane, Tak na szybko. U mnie wszystko super. Parametry prawidłowe. Dzidziuś ma 7cm. Fikal koziołki i stawał na głowie cały czas no kosmita mały. co do płci jeszcze nie wiemy :*
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M2b
A gdzie w UK mieszkasz?@gabrika bardzo mi przykro [emoji22][emoji22] tule Cię mocno [emoji182][emoji182]
@Lanvin kciuki żeby sen był proroczy !!
Ja właśnie wróciłam od GP, byłam u innej babki bo moja na macierzyńskim i jakieś mam dziwne odczucia ... chyba następnym razem pójdę do innej. W każdym razie, dała nam skierowania na powtórkę badań hormonalnych dla mnie i na nasienie mojego M. Powiedziała ze jak odbiorę komplet badań to mam się zjawić i wtedy ona nas skieruje na IvF. No wiec dzwonię umówić M na nasienie a oni mi wyznaczają datę na 10 maja !!! Pierwszy wolny termin. Także kolejne 5tyg. Później 2 tyg czekania na wyniki. Wiec suma sumara komplet powinnismy mieć w granicach 24 maja. A wiec nic nie przyspiesza i o czasie tak jak miałam napisane wcześniej, skierują nas w czerwcu na ivf [emoji30][emoji30] odebrałam tez wyniki swojego AMH. I jestem zdziwiona. Dwa lata temu wynik był 3,9 wiec założyłam ze teraz jak jestem starsza będzie niższy. A taM 4.1 ! (Po przeliczeniu na jednostkę w której miałam pierwsze badanie bo tu maja inne). No dziwne to. Ale w sumie Zawoja złego ze jest taki a nie gorszy
W ogole Was nadrobić to jakiś kosmos ! Produkujecie jak szalone !
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Chociaż jedna pozytywna wiadomość dziś. Bardzo się cieszę! Masz zdjęcie?Kochane, Tak na szybko. U mnie wszystko super. Parametry prawidłowe. Dzidziuś ma 7cm. Fikal koziołki i stawał na głowie cały czas no kosmita mały. co do płci jeszcze nie wiemy :*
Witam. Ja rocznik 85, więc jesteśmy w podobnym wieku. I mamy podobny dylemat. Co kiedy skończą się luźne dni... Z jednej strony chcę, z drugiej zastanawiam się czy nie będę tęsknić za tym luzem.Hej
Stresu trochę jest, ponieważ jestem rocznik 83, także w społecznym mniemaniu powinnam być już matką nastolatków
Czasem myślę że nie chcę, ponieważ wiem że skończą się luźniejsze dni, nie wyobrażam sobie co się stanie z moim ciałem od wewnątrz- nie ogarniam tego wyobraźnią po prostu. Boje się bólu itp. chyba tego co przeraża większość kobiet...
Hej
Tutaj panuje taki ruch, że nie dziwne, że nie zauważyłaś, haha
Nie mamy dzieci, nigdy nie było na nie w sumie czasu, temat nie istniał. W sumie oprócz komentarzy sąsiadek, nikt nie ingerował w nasze wybory odnośnie potomstwa.
Mam 34 lata, mąż 37. Żyjemy sobie spokojnie we dwoje w naszym M4, bez zwierząt.
Moją miłością są podróże, książki, tatuaże i i ekstremalna jazda na nartach
renia200
mama Victorki :)
Witam. Ja rocznik 85, więc jesteśmy w podobnym wieku. I mamy podobny dylemat. Co kiedy skończą się luźne dni... Z jednej strony chcę, z drugiej zastanawiam się czy nie będę tęsknić za tym luzem.
Ja mam córcię juz prawie 9 letnia wiec tez mam luzy praktycznie , ale wyszalalam sie juz przed nia i teraz tez miałam czas na wszystko , tylko ze brakuje mi drugiego dziubaka ... stara baba chce sie znowu w pieluchy wpakować [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny brzuszek:-)
reklama
Ja też :-)