Wonderful
Fanka BB :)
I u mnie na 4 goJa też :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie na 4 goJa też :-)
Nie ważne gdzie, byly by byłoQur...a ja sobie obliczyłam ze jak w następnym cyklu bede miec owulke w 18 dniu to pełna chata akurat bedzie bo corcia ma komunie , chyba mojego w piwnicy dorwę ale nie odpuszcze [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Płacze [emoji23] [emoji23] [emoji23]Pierwsze dziecko sie robiło romantycznie a drugie jak w partyzantce [emoji23][emoji23]
Bulbaskuuu tak się cieszę. Cudowne wieści 7cm szczescia, które wciąż rośnie! <3Kochane, Tak na szybko. U mnie wszystko super. Parametry prawidłowe. Dzidziuś ma 7cm. Fikal koziołki i stawał na głowie cały czas no kosmita mały. co do płci jeszcze nie wiemy :*
Owu jest z reguły w dniu gdy temp jest najniższa, czyli w przededniu skoku.Ania myślę że owu będzie koło 17,19,kup paski owu,i po 3dniach wyższych temp powinna być owulacja 6dni przed dużym skokiem masz już plodne i 2 dni po
Mi tez sie Emma podoba@cheebay piękny brzusio [emoji4] jeśli chodzi o imię to strasznie podoba mi się Emma ale nie odważę się w pl tak dać.
@Docia1975 @kotek87 dzięki dziewczyny bo kompletnie nie wiem o co kaman
@Docia1975 od 16 dc mam brać duphaston to jeśli nie będzie skoku to zablokuje owulację? O ile ona ma zamiar być...
Docia, ale faza lutealna zaczyna się po owu, a nie kilka dni po owu.
Traktuje Was jak bliskie mi osoby dlatego chciałabym podzielić się z Wami moim nieszczęściem ... wczoraj mój świat rozpadł się na milion kawałków, utracił wszystkie kolory... został tylko czarny i biały.
Mojemu maleństwu przestało bić serduszko... [emoji24][emoji24][emoji24]
Jak się dowiedziałam? Byłam na wizycie wczoraj w związku ze słabymi wynikami z moczu i gin zrobiła mi przy okazji usg... niestety z bardzo złym wynikiem. Zarodek zmalał i nie ma akcji serca... To jak wyrok... Czułam się dobrze, nie miałam plamień ani bólu... Nie wiem dlaczego mnie to spotkało... mam ochotę zapaść się pod ziemię....[emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, tak siedzę i myślę o gabrice i tak mi przykro robię obiad, ale nie chce mi się jeść z tego wszystkiego... Statystyki są straszne, większość z Was poroniła chociaż raz. Boję się zachodzić w ciążę...