Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clo to tabletki na dojrzewanie komórek jajowych w 1 fazie cyklu od 5 do 9dnia@Lanvin ja jestem za styczeń jest nasz
@DorciaMamaOlka dokładnie niech się tylko skończy!! Już jestem umówiona na monitoring. Któraś pisała o CLO wytłumaczycie mi co to takiego?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że spamuje Wam codziennie od rana do południa, ale nie mam się w pracy do kogo odezwać, siedzę sama w kancelarii szefa nie ma do przyszłego czwartku, więc teraz to już w ogóle tylko radio i Wy...
W każdym razie zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj miałam piękny sen. Śniło mi się, że zrobiłam cztery testy ciążowe i wszystkie były pozytywne. Czułam się jakbym na chmurce płynęła, a potem się obudziłam...
Pewno że tak co mc po nieudanym cyklu,przechodzi po miesiaczceDziewczyny macie tak czasem że przez to całe staranie, niepowodzenia, tabletki,liczenie dni itd odechciewa Wam się tego wszystkiego?
Ja chyba mam kryzys...
Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Ja się staram od września i już dwa razy miałam kryzys, to normalne. Nie poddajemy się tylko cyc do przodu i działamyDziewczyny macie tak czasem że przez to całe staranie, niepowodzenia, tabletki,liczenie dni itd odechciewa Wam się tego wszystkiego?
Ja chyba mam kryzys...
Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app