reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gabrika brak mi słów,tule cię kochana i płacze z tobą,wiem jaki to ból,nie możesz się załamać,zabieg i bierzemy się jak będziesz gotowa ,tule bardzo mocno,czekamy tu na ciebie,

Wiem, że spamuje Wam codziennie od rana do południa, ale nie mam się w pracy do kogo odezwać, siedzę sama w kancelarii :( szefa nie ma do przyszłego czwartku, więc teraz to już w ogóle tylko radio i Wy...

W każdym razie zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj miałam piękny sen. Śniło mi się, że zrobiłam cztery testy ciążowe i wszystkie były pozytywne. Czułam się jakbym na chmurce płynęła, a potem się obudziłam...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Tak dobrze by bylo jakby te sny nam sie sprawdzaly a wychxodzi tak jak w zyciu czlowiek ma nadzieje buja w chmurach a potem @@@@go budzi I zrzuca z chmur ... :-(

Dziewczyny macie tak czasem że przez to całe staranie, niepowodzenia, tabletki,liczenie dni itd odechciewa Wam się tego wszystkiego?
Ja chyba mam kryzys...

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Ja się staram od września i już dwa razy miałam kryzys:p, to normalne. Nie poddajemy się tylko cyc do przodu i działamy :-D

Uff tyle do nadrobienia ... @gabrika bardzo mi przykro , przytulam ... wyglada na to ze faktycznie styczeń bedzie nasz ... u mnie 25dc temperatura troszke do gory poszła od wczoraj i narazie sie utrzymuje ale nie wierze ze jestem w ciazy no chyba ze plemniki potrafią i 5 dni przezyc [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gabrika serce mi pękło! Płacze razem z Tobą. Tule mocno!
@marc dopóki nie ma @ jest szansa ale histerią nic nie zwojujesz. Jeśli nie wyszło, rób badania jak mówią dziewczyny. Jeśli tu nie ma przyczyny to może za bardzo spięta jesteś, Mała wyluzuj. Idź w tango, poimprezować, pogrilluj odetchnij trochę
Wkrótce będzie dzidzia napewno!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Lanvin oby proroczy sen!!! [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry