reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale sama widziałam siurka (i mój też) zanim jeszcze lekarz powiedział, że na 90procent :p dzidzia rozchylila nóżki :p no ale... zawsze.jest to 10procent że to mogły być przerosniete wargi czy coś :p
Szparki chłopaki są super. Mama jest dla nich najważniejsza :)). Mój mnie non stop przytula i całuje :-), ja go też hehe.
Oj tam oj tam ;) niestety muszę dojechać na drugi koniec miasta, a i szykuję się długo, bo rano myje głowę. Mam dwa pieseły i one też muszą zrobić siusiu. ;)
Wstaję różnie, czasem koło 24. Dużo piję wieczorem i potem lotom do kibelka. Czyli w weekendy też muszę wstawać o 4 na tempkę?
Myślę, że ten cykl też będzie bezowulacyjny. Nie czuję kompletnie jajników. Czyli mój organizm bez Clo jest wyłączony na ciążę...
Aniu a Córcia nie może psiakow wyprowadzić?? Zawsze to 20min zaoszczędzone.
Dzień dobry Kochane :-*

Coś czuje, ze kiepsko bedzie :-(
Jest spadek, hmmm ciekawe oby było dobrze. A u mnie dopiero temp zaczyna iść w górę i chyba owu dopiero będzie. Już całkiem zglupialam.
Ja ostatnio średnio się mam. Miałam straszne skurcze i biegiem leciałam do gina. Niestety łożysko nadal na ujściu szyjki i wciąż się odkleja stad te skurcze. Muszę jak najwiecej leżeć i nie wysilać się. Są już dwa krwiaki. Cześć łożyska odklejonego obumiera wiec trochę stres jest. Na szczęście jest duża szansa, że łożysko podciągnie sie do góry i będzie Ok. Tylko ten moment taki niespokojny. Także nie mam wesołych chwil. Jednak dzidziolek rusza się i cudnie tak czuć te pierwsze ruchy. Już szafeczka dla Maluszka gotowa
emoji6.png
1490939828-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow ile rzeczy :). Będzie dobrze. Musi być ;-). Odpoczywaj ile się da.
@marc no kurde nie tak miało być :(.
Dziewczyny chyba mnie namowicie na tego donga hehe.
@marc
emoji20.png
plamienie to jeszcze nie @... Badałas progesteron?

@cheebay naczekalas się na darmo niestety, biel aż w oczy razi...
emoji20.png
nawet poranne siuśki nie dały rady, czekam spokojnie na mende...

Do dupy wszytko.
emoji21.png
A jakieś objawy w tą albo w drugą stronę masz?? Czy nic??
Przyszła@:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba dobrze co?? Oby teraz cykl był uregulowany i do dzieła ;)
@Lanvin oby sen się spełnił

@gabrika bardzo mi przykro ;(, dlaczego to się dzieje??. Przytulam mocno.

reklama
Szparki chłopaki są super. Mama jest dla nich najważniejsza :)). Mój mnie non stop przytula i całuje :-), ja go też hehe.

Aniu a Córcia nie może psiakow wyprowadzić?? Zawsze to 20min zaoszczędzone.

Jest spadek, hmmm ciekawe oby było dobrze. A u mnie dopiero temp zaczyna iść w górę i chyba owu dopiero będzie. Już całkiem zglupialam.

Wow ile rzeczy :). Będzie dobrze. Musi być ;-). Odpoczywaj ile się da.
@marc no kurde nie tak miało być :(.
Dziewczyny chyba mnie namowicie na tego donga hehe.

A jakieś objawy w tą albo w drugą stronę masz?? Czy nic??

To chyba dobrze co?? Oby teraz cykl był uregulowany i do dzieła ;)
@Lanvin oby sen się spełnił

@gabrika bardzo mi przykro ;(, dlaczego to się dzieje??. Przytulam mocno.

Ja juz głupieje :-( ten spadek nie jest jakiś tam duży. Ale i tak juz po ptakach pewnie.
Nie pamietam kiedy ostatnio tak sie popłakałam.... jest coraz trudniej z mziesiaca na miesiąc ...
Nie nastawiałam sie, nie nakrecalam, a jednak boli

Ja juz głupieje :-( ten spadek nie jest jakiś tam duży. Ale i tak juz po ptakach pewnie.
Nie pamietam kiedy ostatnio tak sie popłakałam.... jest coraz trudniej z mziesiaca na miesiąc ...
Kochana tu dobry lekarz tylko pomoże. Nie załamuj się pamiętaj styczeń jest nasz!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Biel rano na teście w 12dpo, więc czekam na @...
[emoji20] coś nie mamy w tym cyklu szczęścia... Ale póki cisza trzeba afirmowac [emoji1]

@Lanvin pisz, pisz :) może to proroczy sen :):)

Dam znać po wizycie. Nie mogę usiedziec w miejscu tak mnie nosi z radości :)

[emoji7] [emoji7] czekamy na wieści! I jakaś fajną foteczke [emoji16]
Pisz jak najwięcej :)
Życzę Ci z całego serca aby to był sen proroczy! [emoji5][emoji110][emoji173]
Ja niestety jak śnie o tym, że jestem w ciąży to wiem, że jest na odwrót :( dzisiaj też miałam sen, że byłam wysoko w ciąży - cudowne uczucie :) ale jak się rano obudziłam to wiedziałam, że na teście będzie biel... także tego :)
Ale Tobie @Lanvin życzę by ten sen się spełnił! :*
@mfifi04 najprawdopodobniej 3.04 :)
Ej, ja mam to samo z tymi snami... A kilka dni temu śnił mi się bobas z ciemnymi loczkami [emoji7] Ale zawsze jak widzę takie rrzeczy albo 2 krechY to wiadomo ze dupa zbita [emoji20]

@oczekiwanie no właśnie nic! Ani w jedną ani w drugą... Mdli mnie trochę, cycki jak worki, nawet pryszcze mnie oszczedzily w tym miesiącu... Bez sensu. [emoji19]

@gabrika matko jedyna... [emoji24] [emoji30] aż mi serce zamarlo... Nie wiem co ci powiedzieć kochana, frazesami walić nie będę, bo po co... Trzymaj się mycha, ja o tobie myślę i wysyłam energię! [emoji17] jak będziesz gotowa to wracaj do nas... Tulę mocno...

CO ZA **UJOWY DZIEŃ!!!!!! [emoji36] [emoji24]

Ale takie spadki mogą być, z tego co dziewczyny mówią to ma się utrzymywać nad krecha i nie spadać do podstawowej, plamienia też się mogą zdarzać! Nie przekreślaj jeszcze wszystkiego i nie rycz głupia bo @ jeszcze nie ma [emoji16] [emoji8]

Ale takie spadki mogą być, z tego co dziewczyny mówią to ma się utrzymywać nad krecha i nie spadać do podstawowej, plamienia też się mogą zdarzać! Nie przekreślaj jeszcze wszystkiego i nie rycz głupia bo @ jeszcze nie ma [emoji16] [emoji8]

Popieram :) marc nie stresuj się tak, mały spadek miałaś, @ jeszcze nie przyszła, nie możesz tak panikować, jak będziesz się za bardzo stresować, to ciężko będzie Ci zajść w ciążę, głowa do góry dziewczyno! Jeszcze nic straconego :) Zobaczymy jutro jak będzie wyglądała sytuacja.

Musisz w końcu porobić badania. Zrobiłaś jakieś w końcu??

reklama
Do góry