reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Krew oddana , także pełna mobilizacja kciukowa, proszę trzymać mocno 🤞 oby wyniki były 12-14 bo oszaleje , narazie ide się zająć jakaś praca żeby czas szybciej zleciał

Trzymam kciuki 🤞🤞
A jak tam Pan Kleks? Warto obejrzeć? Bo tamten z zeszłego roku mnie jakoś nie porwał 🙄

Dziewczyny jak to jest ponoć testy owulacyjne ciemnieją jeśli jest ciąża?
Któraś to sprawdziła?
Wiem że testy lh nie służą do wykrywania ciąży
Oglądając tik toki ze Stanów to każda tam robi
U mnie się nie sprawdziły , tzn były dwie kreski ale nie peak a w ciąży byłam 😆

Któraś to sprawdziła?
1000006522.jpg
1000006523.jpg

Ten u góry to test owulacyjny, który zrobiłam 4 grudnia 2023 a 5 już takie kreski były - ale nie uznałabym tego owulacyjnego za jakiś ciemny bo nie jest mocno wybarwiony. Lh to nie wyznacznik - ja sama go just for fun zrobiłam i się sprawdziło - ale to była moja cp

reklama
Któraś to sprawdziła?
nie ciemnieją, test owulacyjny jest czuły na LH, nie na BHCG. Dlatego to mit, dziewczyny tu na forum sprawdzały.

Do góry