reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać;)

reklama
Witam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać;)
Witaj;) wsparcia napewno nie zabraknie;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko co masz do napisania jest ważne i ciekawe! Jesteśmy tutaj by się wspierać i w dobrych i złych chwilach! Wspólnymi siłami możemy więcej!

Parasoleczko kochana, proszę weź dwa głębokie oddechy!!! Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Ja Ci to mówię, będziesz mamą i to szybciej niż nawet zdążysz się zorientować! Tulę Cię mocno!
A nie możesz zmienić lekarza? Ten niech się wypałuje!
To dupa lekarz,ja biorę progesteron trzeba wierzyć Aniu a mam w tym roku 42
Dziewczynki moje kochane. Ja smęcę, a Wy jeszcze macie ochotę mnie wspierać... Dziękuję!!!
Dlatego właśnie idę w środę do młodej Pani Doktor, która dopiero wróciła z macierzyńskiego... może mnie zrozumie i nie oleje...

@StorAnia rozumiem Twój smutek. A jak długo trwa leczenie progesteronu? Może zmien lekarza... normalny powinien ze tak powiem intensywnie myslec co zrobic by się udało a nie zwalac na wiek... tymbardziej ze Twoja sytuacja nie jest beznadziejna bo wszystko inne jest ok. Przytulam. :*

Dziewczynki moje kochane. Ja smęcę, a Wy jeszcze macie ochotę mnie wspierać... Dziękuję!!!
Dlatego właśnie idę w środę do młodej Pani Doktor, która dopiero wróciła z macierzyńskiego... może mnie zrozumie i nie oleje...
Walcz kochana!! Nie wolno się poddawać

@StorAnia rozumiem Twój smutek. A jak długo trwa leczenie progesteronu? Może zmien lekarza... normalny powinien ze tak powiem intensywnie myslec co zrobic by się udało a nie zwalac na wiek... tymbardziej ze Twoja sytuacja nie jest beznadziejna bo wszystko inne jest ok. Przytulam. :*
Nie wiem Myszko jak długo trwa takie leczenie. Tego już się nie dowiedziałam... Na wszystko jest za późno a na inseminację za około 1000 jest ok. Nie mam do niego zaufania :(
Walcz kochana!! Nie wolno się poddawać

Kotek nie damy rady bez lekarza :(

I to mi się bardzo podoba! Nikt tak nie zrozumie kobiety, jak druga kobieta :) A jeszcze jak ma w sobie świeże odczucia matczyne, to sukces murowany :)

Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Inseminacja... proponował... bez wykonania drożności, czyli szanse 50/50...
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

Ania Ty kobito zmień lekarza ! I to prędko. Wiesz jakie rzeczy wygadywał pierwszy pediatra mojego syna ... normalnie upośledzone dziecko miałam. Zmieniłam lekarza, bardzo dużo mi pomógł i jest bardzo dobrze ... więc nie słuchaj pacana tylko idź na konsultacje do innego. Ja wciąż wierze [emoji106][emoji6]
Teraz moja dobra koleżanka jest w 4 miesiącu, ma 43 lata a 7 miesięcy temu poroniła. Ale ma nowego męża i się uparła i walczyła długo, z poronieniem po drodze ale się udało. Jest po prenatalnych i wszystko super. Tobie tez tego życzę jak najszybciej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@StorAnia dokładnie, co za dziwne podejście. Daj znać jak po wizycie u tej Pani doktor. Może po macierzyńskim będzie mieć ze tak powiem powera do pracy i zaproponuje jakieś dobre rozwiązanie. :)

@mahonia witaj i powodzenia w staraniach zycze ;) oby jednak przeczucia Cie myliły i nie trwały za dlugo.

Do góry