reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu :(:(:( wydaje mi się że teraz wydaje się to jak grom z jasnego nieba a później na pewno znajdziesz wyjscie... w końcu silna kobieta z Ciebie.

@gie_er ja dopiero zaczęłam przygodę z testami owu ale używałam facelle z Rossmanna. I polecam bo mój monitoring cyklu określil owu tak samo jak testy a kreski były naprawdę wyraźne. :)
Ja też się kiedyś napalilam na te z allegro bo dużo ich i są tanie ale jak przeczytałam opinie to pomyślałam że nie dziękuję i że wolę kupić droższe i pewne niż się stresować. :)

reklama
Co u Ciebie słychać? Jak się czujesz? Chciałam już do Ciebie na Facebooku pisać[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Kochana za troskę :( nie będę ściemniać, jest źle. Psychicznie fatalnie. Wieczory przepłakuję w poduszkę. Nie mam siły żeby walczyć. Tym bardziej, że to walka z wiatrakami... Forumowe kreseczki zamiast cieszyć dołują jeszcze bardziej, za co Was najmocniej przepraszam :( :( Wstyd mi za te emocje. Nie tak powinno być...
W środę idę do innego ginekologa. Jeśli potwierdzi opinię poprzedniego pożegnam się z Wami na stałe, inaczej zwariuję.

U mnie czytaj na czułości 25 wyszedł lepiej niż na 10 he he
Dzisiaj odwrotnie :-)
Także test tez miałam czuły :-) tylko u mnie te kreski od 23 dc zaczynały sie cienie pokazywać - z dnia na dzień lepiej widoczne fakt gołym okiem i nie trzeba zdj przyciemniac, ale zastanawiające jest to, ze test o czułości 25 pokazał wczoraj bardziej wyraźny cień niż ta 10
Ty już przestań roztrzpasac tylko się ciesz:)

Wszystko, co dotyczy każdej z nas jest ciekawe.. czy sa to dobre wiesci, czy tez złe..
A może zrób, tak jak wczesniej dziewczyny podpowiadały, tą rezerwę jajnikową.. wtedy będzie 100% pewnosci? A inseminacja?
Nie mozna się poddawać.. Weź powywalaj wszystkie słodycze i inne zdradzieckie produkty z domu... pamietam, że tak cieszyłaś się ze zgubionych kg... Szkoda Twojego trudu i wysiłku..
Jeśli nie masz motywacji w ciązy do chudnięcia, to masz przecież córę, dla której musisz być przykładem i wsparciem..
Wierze w Ciebie!!!
Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Inseminacja... proponował... bez wykonania drożności, czyli szanse 50/50...
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

Zaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam :(

Kochana nie będzie :( u mnie raczej już za późno...
Środowa wizyta u ginekologa zdołowała mnie kompletnie. Szans na naturalne poczęcie prawie zero... od tygodnia zajadam smutki... dwa miesiące diety poszło w piz...u :(
Przepraszam, że w tak szczęśliwy wieczór smęcę. Właśnie dlatego się nie odzywam, bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia :(

Wszystko co masz do napisania jest ważne i ciekawe! Jesteśmy tutaj by się wspierać i w dobrych i złych chwilach! Wspólnymi siłami możemy więcej!

Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.

@nimitii biednemu to zawsze w wiatr w oczy. Nie wyjdzie sie dobrze z jednego bagna to zaraz wdepnie sie w drugie i tak w kolko.

Aaa dobra nie smuce Wam, ostatnio masa dobrych wiadomosci, ciesze sie z Waszych 2 kresek. Reszcie zycze 2 kresek. Mi ku*wa zostaje pies.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Parasoleczko kochana, proszę weź dwa głębokie oddechy!!! Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Ja Ci to mówię, będziesz mamą i to szybciej niż nawet zdążysz się zorientować! Tulę Cię mocno!

Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

A nie możesz zmienić lekarza? Ten niech się wypałuje!

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

relgx1hpw702se3x.png

Lanvin wygląda na to, że Twoja intuicja jest nieomylna!!! :)

Jutro rano idę na betę - mam nadzieję, że wyjdzie w porządku :)

Jak to nie ma szans na naturalne?

O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!

@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. :( Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.

@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. :) Daj znać jak tam beta trzymam ✊✊✊

@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie? :(

Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. :) Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. :p Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe. :D:p
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracy :D

Przykro mi :( a dlaczego prawie zero??

relgx1hpw702se3x.png
Tak twierdzi ginekolog. Wszystkie badania oprócz progesteronu ok, ale czas starań i nasz wiek wskazują, że się nie uda. Tyle wiem :(

To dupa lekarz,ja biorę progesteron trzeba wierzyć Aniu a mam w tym roku 42

reklama
Dziękuję Kochana za troskę :( nie będę ściemniać, jest źle. Psychicznie fatalnie. Wieczory przepłakuję w poduszkę. Nie mam siły żeby walczyć. Tym bardziej, że to walka z wiatrakami... Forumowe kreseczki zamiast cieszyć dołują jeszcze bardziej, za co Was najmocniej przepraszam :( :( Wstyd mi za te emocje. Nie tak powinno być...
W środę idę do innego ginekologa. Jeśli potwierdzi opinię poprzedniego pożegnam się z Wami na stałe, inaczej zwariuję.
Nie wiedziałam że aż tak źle.. o ile dobrze pamiętam masz już córkę musisz o nia dbać. Nie może ciągle mamy widzieć smutnej[emoji19] to będzie tylko Twoja decyzja o staraniach. Ja w Ciebie nadal widzę. Ale bardzo byłoby mi przykro gdybyś nas opuściła[emoji24] innym pewnie też.

Do góry