reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu :(:(:( wydaje mi się że teraz wydaje się to jak grom z jasnego nieba a później na pewno znajdziesz wyjscie... w końcu silna kobieta z Ciebie.

@gie_er ja dopiero zaczęłam przygodę z testami owu ale używałam facelle z Rossmanna. I polecam bo mój monitoring cyklu określil owu tak samo jak testy a kreski były naprawdę wyraźne. :)
Ja też się kiedyś napalilam na te z allegro bo dużo ich i są tanie ale jak przeczytałam opinie to pomyślałam że nie dziękuję i że wolę kupić droższe i pewne niż się stresować. :)

reklama
Co u Ciebie słychać? Jak się czujesz? Chciałam już do Ciebie na Facebooku pisać[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Kochana za troskę :( nie będę ściemniać, jest źle. Psychicznie fatalnie. Wieczory przepłakuję w poduszkę. Nie mam siły żeby walczyć. Tym bardziej, że to walka z wiatrakami... Forumowe kreseczki zamiast cieszyć dołują jeszcze bardziej, za co Was najmocniej przepraszam :( :( Wstyd mi za te emocje. Nie tak powinno być...
W środę idę do innego ginekologa. Jeśli potwierdzi opinię poprzedniego pożegnam się z Wami na stałe, inaczej zwariuję.

U mnie czytaj na czułości 25 wyszedł lepiej niż na 10 he he
Dzisiaj odwrotnie :-)
Także test tez miałam czuły :-) tylko u mnie te kreski od 23 dc zaczynały sie cienie pokazywać - z dnia na dzień lepiej widoczne fakt gołym okiem i nie trzeba zdj przyciemniac, ale zastanawiające jest to, ze test o czułości 25 pokazał wczoraj bardziej wyraźny cień niż ta 10
Ty już przestań roztrzpasac tylko się ciesz:)

Wszystko, co dotyczy każdej z nas jest ciekawe.. czy sa to dobre wiesci, czy tez złe..
A może zrób, tak jak wczesniej dziewczyny podpowiadały, tą rezerwę jajnikową.. wtedy będzie 100% pewnosci? A inseminacja?
Nie mozna się poddawać.. Weź powywalaj wszystkie słodycze i inne zdradzieckie produkty z domu... pamietam, że tak cieszyłaś się ze zgubionych kg... Szkoda Twojego trudu i wysiłku..
Jeśli nie masz motywacji w ciązy do chudnięcia, to masz przecież córę, dla której musisz być przykładem i wsparciem..
Wierze w Ciebie!!!
Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Inseminacja... proponował... bez wykonania drożności, czyli szanse 50/50...
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

Zaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam :(

Kochana nie będzie :( u mnie raczej już za późno...
Środowa wizyta u ginekologa zdołowała mnie kompletnie. Szans na naturalne poczęcie prawie zero... od tygodnia zajadam smutki... dwa miesiące diety poszło w piz...u :(
Przepraszam, że w tak szczęśliwy wieczór smęcę. Właśnie dlatego się nie odzywam, bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia :(

Wszystko co masz do napisania jest ważne i ciekawe! Jesteśmy tutaj by się wspierać i w dobrych i złych chwilach! Wspólnymi siłami możemy więcej!

Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.

@nimitii biednemu to zawsze w wiatr w oczy. Nie wyjdzie sie dobrze z jednego bagna to zaraz wdepnie sie w drugie i tak w kolko.

Aaa dobra nie smuce Wam, ostatnio masa dobrych wiadomosci, ciesze sie z Waszych 2 kresek. Reszcie zycze 2 kresek. Mi ku*wa zostaje pies.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Parasoleczko kochana, proszę weź dwa głębokie oddechy!!! Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Ja Ci to mówię, będziesz mamą i to szybciej niż nawet zdążysz się zorientować! Tulę Cię mocno!

Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

A nie możesz zmienić lekarza? Ten niech się wypałuje!

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

relgx1hpw702se3x.png

Lanvin wygląda na to, że Twoja intuicja jest nieomylna!!! :)

Jutro rano idę na betę - mam nadzieję, że wyjdzie w porządku :)

Jak to nie ma szans na naturalne?

O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!

@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. :( Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.

@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. :) Daj znać jak tam beta trzymam ✊✊✊

@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie? :(

Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. :) Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. :p Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe. :D:p
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracy :D

Przykro mi :( a dlaczego prawie zero??

relgx1hpw702se3x.png
Tak twierdzi ginekolog. Wszystkie badania oprócz progesteronu ok, ale czas starań i nasz wiek wskazują, że się nie uda. Tyle wiem :(

To dupa lekarz,ja biorę progesteron trzeba wierzyć Aniu a mam w tym roku 42

reklama
Dziękuję Kochana za troskę :( nie będę ściemniać, jest źle. Psychicznie fatalnie. Wieczory przepłakuję w poduszkę. Nie mam siły żeby walczyć. Tym bardziej, że to walka z wiatrakami... Forumowe kreseczki zamiast cieszyć dołują jeszcze bardziej, za co Was najmocniej przepraszam :( :( Wstyd mi za te emocje. Nie tak powinno być...
W środę idę do innego ginekologa. Jeśli potwierdzi opinię poprzedniego pożegnam się z Wami na stałe, inaczej zwariuję.
Nie wiedziałam że aż tak źle.. o ile dobrze pamiętam masz już córkę musisz o nia dbać. Nie może ciągle mamy widzieć smutnej[emoji19] to będzie tylko Twoja decyzja o staraniach. Ja w Ciebie nadal widzę. Ale bardzo byłoby mi przykro gdybyś nas opuściła[emoji24] innym pewnie też.

Do góry