reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!

@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. :( Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.

@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. :) Daj znać jak tam beta trzymam ✊✊✊

@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie? :(

Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. :) Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. :p Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe. :D:p

:-* tez tak mi sie wydaje :-) Dziękuje za te słowa :-)

Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.

@nimitii biednemu to zawsze w wiatr w oczy. Nie wyjdzie sie dobrze z jednego bagna to zaraz wdepnie sie w drugie i tak w kolko.

Aaa dobra nie smuce Wam, ostatnio masa dobrych wiadomosci, ciesze sie z Waszych 2 kresek. Reszcie zycze 2 kresek. Mi ku*wa zostaje pies.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/

Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]

Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!

Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracy :D

Przykro mi :( a dlaczego prawie zero??

relgx1hpw702se3x.png

Ty to jesteś wróżka :-) :-)

Z jakich firm macie testy owulacyjne? Ja robiłam w zeszłym roku kilka cykli, ale według monitoringu nigdy nie było owu mimo pozytywnych testów. I nie wiem czy to temu ze tanizna z allegro ;-), czy po prostu u mnie były "warunki" do wystąpienia owulacji a mimo to jej nie było.

reklama
Z jakich firm macie testy owulacyjne? Ja robiłam w zeszłym roku kilka cykli, ale według monitoringu nigdy nie było owu mimo pozytywnych testów. I nie wiem czy to temu ze tanizna z allegro ;-), czy po prostu u mnie były "warunki" do wystąpienia owulacji a mimo to jej nie było.
Facelle :)

relgx1hpw702se3x.png

Do góry