reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać;)

reklama
Witam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać;)
Witaj;) wsparcia napewno nie zabraknie;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko co masz do napisania jest ważne i ciekawe! Jesteśmy tutaj by się wspierać i w dobrych i złych chwilach! Wspólnymi siłami możemy więcej!

Parasoleczko kochana, proszę weź dwa głębokie oddechy!!! Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Ja Ci to mówię, będziesz mamą i to szybciej niż nawet zdążysz się zorientować! Tulę Cię mocno!
A nie możesz zmienić lekarza? Ten niech się wypałuje!
To dupa lekarz,ja biorę progesteron trzeba wierzyć Aniu a mam w tym roku 42
Dziewczynki moje kochane. Ja smęcę, a Wy jeszcze macie ochotę mnie wspierać... Dziękuję!!!
Dlatego właśnie idę w środę do młodej Pani Doktor, która dopiero wróciła z macierzyńskiego... może mnie zrozumie i nie oleje...

@StorAnia rozumiem Twój smutek. A jak długo trwa leczenie progesteronu? Może zmien lekarza... normalny powinien ze tak powiem intensywnie myslec co zrobic by się udało a nie zwalac na wiek... tymbardziej ze Twoja sytuacja nie jest beznadziejna bo wszystko inne jest ok. Przytulam. :*

Dziewczynki moje kochane. Ja smęcę, a Wy jeszcze macie ochotę mnie wspierać... Dziękuję!!!
Dlatego właśnie idę w środę do młodej Pani Doktor, która dopiero wróciła z macierzyńskiego... może mnie zrozumie i nie oleje...
Walcz kochana!! Nie wolno się poddawać

@StorAnia rozumiem Twój smutek. A jak długo trwa leczenie progesteronu? Może zmien lekarza... normalny powinien ze tak powiem intensywnie myslec co zrobic by się udało a nie zwalac na wiek... tymbardziej ze Twoja sytuacja nie jest beznadziejna bo wszystko inne jest ok. Przytulam. :*
Nie wiem Myszko jak długo trwa takie leczenie. Tego już się nie dowiedziałam... Na wszystko jest za późno a na inseminację za około 1000 jest ok. Nie mam do niego zaufania :(
Walcz kochana!! Nie wolno się poddawać

Kotek nie damy rady bez lekarza :(

I to mi się bardzo podoba! Nikt tak nie zrozumie kobiety, jak druga kobieta :) A jeszcze jak ma w sobie świeże odczucia matczyne, to sukces murowany :)

Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Inseminacja... proponował... bez wykonania drożności, czyli szanse 50/50...
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

Ania Ty kobito zmień lekarza ! I to prędko. Wiesz jakie rzeczy wygadywał pierwszy pediatra mojego syna ... normalnie upośledzone dziecko miałam. Zmieniłam lekarza, bardzo dużo mi pomógł i jest bardzo dobrze ... więc nie słuchaj pacana tylko idź na konsultacje do innego. Ja wciąż wierze [emoji106][emoji6]
Teraz moja dobra koleżanka jest w 4 miesiącu, ma 43 lata a 7 miesięcy temu poroniła. Ale ma nowego męża i się uparła i walczyła długo, z poronieniem po drodze ale się udało. Jest po prenatalnych i wszystko super. Tobie tez tego życzę jak najszybciej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@StorAnia dokładnie, co za dziwne podejście. Daj znać jak po wizycie u tej Pani doktor. Może po macierzyńskim będzie mieć ze tak powiem powera do pracy i zaproponuje jakieś dobre rozwiązanie. :)

@mahonia witaj i powodzenia w staraniach zycze ;) oby jednak przeczucia Cie myliły i nie trwały za dlugo.

Do góry