Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, wejdę i na wstępie: Dzień dobry, pozzdro od nimitiiSuper pozdrów Mareczka ode mnie [emoji1] uwielbiam do niego chodzić
Okolice KatowicSpark to Ty tez z Gliwic?Zabrza?
Lanvin ja sądze ze pozytyw byl 33 dc
Nimitii daj prosze namiar na tego specjaliste jak mozesz:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Super, a endometrium piękne! i co, staracie się jednak już w tym cyklu?Dziewczyny ja po wizycie po zabiegu...endo ma 11mm.i zbliża się owulacja z lewego jajnika ogólnie dał mi skierowanie do szpitala na początku kwietnia...będzie mi robił badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego (nie wiem jak to się pisze ) jeśli chodzi o ciążę to chciałby mieć najpierw badania chociaż decyzja należy do mnie tak na prawdę on będzie mnie w tym prowadził i jest do mojej dyspozycji także w razie pozytywnego testu to od razu mam do niego dzwonić i włącza leczenie jestem pełna nadziei i chce mi się skakać z radości
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem serce podpowiada "dasz radę" ale rozum "poczekaj" kurde przy ilu mm pęka pecherzyk mój ma dziś 17mm? Mąż chce spróbować...on zawsze ma rację w rękach Boga i natury czy wszystko będzie dobrzeSuper, a endometrium piękne! i co, staracie się jednak już w tym cyklu?