Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj u nas Wszystkie tu służymy rada i wsparciemWitam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać
Wydaje mi się że lekarz który mówi że naturalnie nie da rady a inseminacje za kasę taka kasę poleca to raczej nie o Twoje dobro mu chodzi.Nie wiem Myszko jak długo trwa takie leczenie. Tego już się nie dowiedziałam... Na wszystko jest za późno a na inseminację za około 1000 jest ok. Nie mam do niego zaufania
Kotek nie damy rady bez lekarza
Jeszcze z jednego kredytu nie wyszlismy a trzeba brac drugi. A bez mojej pensji sobie z tym wszystkim nie damy rady. Ku*wa mac, ja pie*dole!!!!!!!! Nie mam sil, wiecznie cos.
@nimitii biednemu to zawsze w wiatr w oczy. Nie wyjdzie sie dobrze z jednego bagna to zaraz wdepnie sie w drugie i tak w kolko.
Aaa dobra nie smuce Wam, ostatnio masa dobrych wiadomosci, ciesze sie z Waszych 2 kresek. Reszcie zycze 2 kresek. Mi ku*wa zostaje pies.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.ja w domu mam chłopców 12 i prawie 9. I teraz 6 cykl starań :-)Witam Was staraczki,
czy mogę do Was dołączyć? Przez lata nie udzielałam się na żadnym forum, ale czuję, że przyda mi się wsparcie, bo niewiele osób wie o moich staraniach.
Mam 32 lata, dwie cudne córeczki (7 i 4) i to mój 5-ty cykl starań. Intuicja i okoliczności podpowiadają mi, że będzie ciężko. Ale szczegóły to może wyjdą w praniu, bo nie chcę się teraz rozpisywać